Nieuws

Doe het zelf (maar niet)

16 apr, 2020

Je bent ze vast wel eens tegengekomen, advertenties van aanbieders die je een eigen website voor een prikkie aanbieden of aanbieden om zelf je eigen logo te ontwerpen. Want ja, zelf doen is kosten besparen, toch? Maar zeg eens eerlijk, zou eenzelfde aanbod ook accepteren van iemand die je een zelfbouwpakket aanbied voor je meterkast? Heb jij ook een professionele kappersset in de kast liggen met scharen, kammen en borstels waarmee je de haarverzorging voor je hele familie voor je rekening neemt. Wat te denken van een doe-het-zelf-pakket voor het complete onderhoud van je auto? Compleet met brug, compressor, doppenset en afregelcomputer. 

Ieder zijn vak

In de meeste gevallen zullen mensen op bovenstaande aanbiedingen met een welgemeende NEE reageren. De reden waarom niet ligt in de meeste gevallen bij een gebrek aan kennis van zaken en/of een gebrek aan tijd er voor. Toch trapt een overgroot deel van ZZP-ers en kleinere ondernemers wel in de reclames voor zelfbouwwebsites en doe-het-zelf-logo’s. Vreemd, niet? Nou eigenlijk niet. De meeste ondernemers weten echt niet hoe belangrijk een logo of website is. Daarom zijn ze al snel tevreden met het feit dat ze al “iets” hebben. Bij het bouwen van een goede website en passende huisstijl, ook op commercieel gebied, kom veel meer kijken dan een plaatje dat jij “goed genoeg” vindt. Daarin verschillen de diensten van ons designers in niets met die van een electriciën, automonteur, pedicure of kapper. Als je heel eerlijk naar jezelf bent, zul jij hetzelfde zeggen over jouw vakgebied. 

Daag ons uit

Laat daarom het ontwerpen over aan zij die er kennis van hebben om jouw onderneming op een perfecte manier te presenteren aan jouw klantenkring. Wat Visual4All betreft hoef je het voor het geld niet te laten. Wanneer jij de uren die je besteed aan het ontwerpen van je eigen logo of website, aan jouw uurtarief berekend, is het een gegeven feit dat wij het goedkoper en beter kunnen. Durf jij die uitdaging aan? Bel of mail ons en wij laten je zien dat goed en betaalbaar echt samen kunnen gaan.

Ik maak graag gebruik
van deze aanbieding !

Ben jij ZZP-er en wil jij zo gauw het weer kan en mag er goed voorbereid weer voor gaan? Stuur ons dan je gegevens. Wij nemen zo snel we kunnen contact met je op om alles verder af te spreken.

Actie voor ZZP-ers - ZZP Starterspakket voor 299,00

Pin It on Pinterest

Share This