Logo
ontwerpen

Een website is het verlengstuk van je visitekaartje en de vitrine van je bedrijf. Dat doe je niet zomaar ‘even’. Wij maken voor elk budget een professionele website mogelijk.

Een logo is zo eenvoudig

Het is misschien raar om het hier te moeten lezen, maar een logo is op zich maar een heel eenvoudig iets. Het is geen merk en vormt ook niet jouw identiteit of die van je bedrijf. Je logo is ‘slechts’ de verbintenis die het oproept met deze zaken en dat in de meest simpele beeld gevormd dat wij kunnen bedenken. Je logo is dus het ‘gezicht’ van je bedrijf.

Met andere woorden; een bedrijf zonder logo is een bedrijf zonder gezicht. Want zeg zelf, waar kijk jij zelf het eerst naar wanneer je iemand voor de eerste keer ziet? Het starten van de bedrijf zou dus eigenlijk moeten beginnen met het ontwerpen van een passend logo.

Je logo moet er voor zorgen dat wanneer je (toekomstige) klanten het zien, zij meteen aan jouw onderneming denken.

Geen gezicht is toch geen gezicht?

Eenvoudig, maar niet makkelijk

Dus een logo ontwerpen stelt eigenlijk niet zo heel veel voor? Nou, dat is niet helemaal het geval. Of beter nog, dat is helemaal niet het geval. Hoe minder details, hoe beter het logo. Dat is het uitgangspunt wanneer we met je aan tafel gaan zitten om te brainstormen over hoe jij je bedrijf wil laten overkomen. Dan zul je zien dat je binnen de kortste keren enkele A4tjes hebt volgeschreven met kleuren, emoties, vormen en woorden.

Met deze verzameling gaan wij aan de slag en ontwerpen we het logo volgens de vijf kernvoorwaarden die we je laten zien in onze instructievideo. Zo eenvoudig als we kunnen. Alsof er nooit iets anders is geweest geweest.

Voordelen van een logo bij Visual4All

R

Persoonlijke kennismaking en uitgebreide brainstorm

R

Uniek ontwerp volgens 5 kernvoorwaarden

R

Oplevering in vectorbestanden (AI, EPS en PDF)

R

Ook bestanden voor gebruik online (JPG en PNG)

R

Geen verborgen rechten, jij bent de eigenaar

Hoe gaan we te werk?

STAP 1: Brainstormen

Met het intakegesprek gaan we samen brainstormen. We gaan op zoek naar welke stijl, kleursamenstelling en vorm jouw voorkeur heeft in een logo. Dit alles zetten we op papier. Natuurlijk krijg je van ons ook advies welke stijlen en kleuren er commercieel gezien de beste keus zijn.

STAP 2: Het concept

Met de verzamelde gegevens maken we een of meerdere conceptvoorbeelden. Die mailen we dan ter beoordeling naar jou, zodat jij in alle rust alles even op je in kan laten werken. Na je beoordeling stuur je jouw voorkeur, opmerkingen en bevindingen naar ons.

STAP 3: De afronding

Alle ontvangen informatie verwerken we en sturen wederom een concept ter beoordeling naar jou. Dit herhalen we afhankelijk van het gekozen pakket. Wanneer jij helemaal tevreden bent, leveren we je logo aan in alle nodige bestandsformaten voor druk en online.

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Een logo van Visual4All is altijd een uniek ontwerp. Er wordt geen gebruik gemaakt van een zogenaamde logo-generator.

Jij bent meteen de enige eigenaar. Visual4All claimt geen rechten voor eigenaarschap. Wel behouden we het vrije recht het logo te gebruiken bij onze reclames of online uitingen zoals onze portfolio.

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest