Bedrijfskleding
en Textiel

Reclame maken is aandacht vragen. Laten zien dat je er bent. Thuis, onderweg én on the job. Visual4All WorkWear zorgt dat je die aandacht ook krijgt.

Meer dan dagelijkse kleding

Bedrijfskleding is nooit zomaar kleding die je dagelijks aantrekt. Echte bedrijfskleding heeft een enorm effect op personeel en publiek en draagt bij aan de uitstraling en het functioneren van jouw organisatie. Goed uitziende bedrijfskleding moet er voor gaan zorgen dat het effect van een juiste uitstraling en branding van je bedrijf, zichtbaar wordt in je omzet.

Visual4All levert hoge kwaliteit promotie-, sport- en bedrijfskleding van o.a. SantinoB&CGildanPrinter, HavepBestex en nog zo’n 120 (!) andere bekende en minder bekende merken uit het grote aanbod van Ralawise en L-Shopteam.

De juiste keus

Daarom maken we ons tijdens het intakegesprek eerst vertrouwd met de situatie en bedenken we samen na een grondige analyse een unieke oplossing die helemaal aansluit bij jouw huisstijl, inrichting en branding.

Daarnaast bekijken we welke stoffen een juiste keuze zijn. Ook bepalen we samen of de opdruk door middel van transferdruk, zeefdruk, borduren of een combinatie van deze methodes het langste mooi blijven. Dagelijks gebruik en wassen hebben hier een grote invloed op.

Veel of juist niet?

We leveren bedrijfskleding in grote maar zeker ook in kleine oplages. Zelfs 1 stuk behoort tot de mogelijkheid, maar is niet echt aan te raden aangezien er altijd wel eentje in de was zit. Maar het is wel fijn dat je niet meteen met 50 T-Shirts zit opgescheept en toch 1 winterjas kunt bestellen. Ook daar adviseren we je graag in.

Voordelen van beletteren bij Visual4All

R

Ontwerpen volgens BTW norm

R

Pre-Press in eigen beheer

R

Direct contact met de gerenomeerde leveranciers

R

Snelle levertijden

R

Professionele kleding voor elk budget

Drukmethodes

Transfer druk

Bij transferdruk wordt het ontwerp onrechtstreeks aangebracht op het textiel d.m.v. hitte. Hierdoor kan uw bedrijfskleding voor perfect worden gepersonaliseerd. Niet alleen ondernemers kunnen hiervoor bij ons terecht. Ook voor particulieren, verenigingen, evenementen, vriendengroepen stellen we onze diensten hiervoor graag ter beschikking.

Hoe gaat transferdruk op textiel in zijn werk? Eerst wordt het ontwerp in spiegelbeeld op een zelfklevende folie geprint en uitgesneden. Bij effen kleuren kan ook folie in de betreffende kleur gesneden worden.
Daarna wordt de folie op hoge temperatuur op uw textiel geperst.
Door de warmte komt de inkt los en zet zich vast in de stof.
Deze druktechniek doet het vooral goed op kleding in kunstvezels zoals polyester. Maar ook op katoen kan deze manier van drukken heel goed.

Zeefdruk

Zeefdruk is de ideale techniek om je bedrijfskleding rechtstreeks te bedrukken. Zeefdruk geeft kwalitatief een sterke opdruk en blijft heel lang kleurecht. Deze arbeidsintensivieve techniek is pas bij grotere oplages rendabel. Echter door een nieuwe, slimme techniek kunnen we nu ook zeefdruk aanbieden bij kleinere afnames op afroep. Vraag er gerust naar. Let wel dat met zeefdruk een beperkt aantal kleuren mogelijk zijn. Voor een full color opdruk adviseren wij transferdruk.

 

Zeefdruk is een arbeidsintensieve, machinale druktechniek. Voor elke kleur is een aparte bewerking en drukraam nodig. Op elk zeefdrukraam wordt een UV-gevoelige vloeistof aangebracht waarop een donkere film in de vorm van de ontwerpkleur wordt geplaatst. Door de vloeistof rond de film te belichten met UV, wordt deze hard. De vloeistof, bedekt door de film, blijft zacht. Die kunnen we gemakkelijk wegspoelen. Tot slot wordt op de plaats waar de film zat, machinaal achtereenvolgens de juiste verfkleuren aangebracht overeenkomstig met het ontwerp. Zo krijgt je ontwerp stilaan vorm.

Borduren

Wanneer je echt een exclusieve uitstraling voor je bedrijfskleding zoekt, dan is het rechtstreeks op uw kleding borduren een prachtige manier van personaliseren. Het is ook mogelijk om een aparte badge met daarop uw logo of embleem te borduren. Deze gepersonaliseerde badge kun je dan aan (laten) brengen het textiel.

Borduren oogt elegant en stijlvol. Het is bovendien een uiterst duurzame techniek om je kleding te personaliseren. Het laten borduren van kleding wordt jammer genoeg nog steeds gezien als een kostbare aangelegenheid. We laten je graag zien dat dit echt niet het geval meer is. We zorgen voor een snelle service, met de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs en zeer snelle levertijden.

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De prijzen voor drukwerk en signing worden bepaald door de leverancier en kunnen dus fluctueren.

 

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest