Starters
pakketten

Als startende ondernemer heb je te veel te doen om goed te zoeken en te vergelijken. Laten wij dat nou alvast voor je gedaan hebben. Is meteen alles in 1 keer geregeld.

Alles geregeld

Speciaal voor de startende ondernemer hebben wij diverse starterspakketten samengesteld. Van basis tot super uitgebreid pakket. Het grote voordeel is dat je in 1 keer voorzien bent van een professionele uitstraling presentatie voor 1 vast bedrag. Wij komen bij je langs voor een uitgebreid intakegesprek, verzorgen alle ontwerpen aan de hand van de in het gesprek verzamelde wensenlijstje, en regelen alle diensten die er aan vast hangen. Zo kom jij meteen als pro op de markt en kun je je vanaf de eerste dag volledig concentreren op jouw klanten.

Voordelen van een starterspakket

R

Persoonlijke kennismaking en intake

R

Alle ontwerpen en diensten voor een vaste prijs

R

Verzorging van A tot Z

R

Persoonlijke service, ook na aflevering

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De prijzen voor domeinregistratie en hosting worden bepaald door de leverancier en kunnen dus fluctueren.

*Een basis hosting biedt 2 GB aan opslagruimte, 12.500 MB dataverkeer per maand en tot 10 mailboxen. Een professional hosting biedt 8 GB aan opslagruimte, 50.000 MB dataverkeer per maand en tot 10 mailboxen.

** De belettering van een voertuig betreft bij een starterspakket het ontwerpen van de applicatie en opmaken van de printbestanden voor een logo en bedrijfsnaam aan 3 zijden van het voertuig (2 zijkanten + achterkant) en extra n.a.w. op de achterkant.

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest