Belettering
en Sign

Reclame maken is aandacht vragen. Laten zien dat je er bent. Thuis, onderweg én on the job. Met belettering en sign zorgen wij dat je die aandacht ook krijgt.

Zichtbaar zijn is omzet maken

Met een opvallende belettering op je bedrijfsauto of gevelreclame toon je jezelf aan je klanten die daarna echt niet meer om je heen kunnen. Overal waar je duidelijk kunt maken dat je bestaat maar dit niet doet, is een gemiste kans op omzet. Denk eens waar jij jouw bedrijf kunt etaleren door middel van reclameborden, uithangborden, reclamezuilen, wegbewijzering, spandoeken, bouwborden, beursmateriaal, bestickering van je bedrijfswagen en gevelbelettering.

Kennis van zaken

Belettering en sign is veel meer dan je naam en logo ergens op plakken. Daar is behoorlijk wat kennis van zaken voor nodig. Zoals waar plaats je een logo het beste en hoe groot? Wat plaats je en vooral wat plaats je liever niet? Met welke materialen kun je in welke gevallen het beste werken? Wij adviseren je. Niet alleen het ontwerp is ons toevertrouwd. Wij kunnen je een advies op maat geven waar het gaat om materialen en druktechnieken.

Goed, voordelig en makkelijk

Bij een opdracht zorgen wij dat na jouw goedkeuring van het ontwerp, deze in de juiste bestanden naar de drukker worden gestuurd. Doordat wij alles in de juiste specificaties aanleveren kan deze meteen aan de slag. Dat scheelt jou als opdrachtgever de pré-press kosten. Bij het beletteren of wrappen van uw bedrijfsauto, halen we het voertuig bij je op en zorgen dat deze helemaal kant en klaar weer terug wordt gebracht.

Je pand heeft een gevel en je auto rijdt toch. Dus waarom er dan niet meteen gebruik van maken om herkenbaar voor je klanten te zijn?

Voordelen van beletteren bij Visual4All

R

Ontwerpen uniek en op maat

R

Pre-Press in eigen beheer

R

Direct contact met de gerenomeerde leveranciers

R

Drukproef en geleverd drukwerk gecontroleerd

R

Persoonlijke haal en brengservice

Onze bestsellers

Voertuig belettering

Belettering van je bedrijfsvoertuig is de eenvoudigste, goedkoopste, rendabelste en daarom ook de meet gebruikte manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij zorgen voor het totale plaatje, van ontwerp tot het moment dat je auto, bus, vrachtauto, trailer of aanhanger van belettering voorzien bij jou staat.

Of je kiest voor subtiel, aanpasbaar, extra opvallend, hier en daar of complete wrap. Alles is mogelijk. We ontwerpen en adviseren. Zorgen voor de drukbestanden en het ophalen en terugbrengen. Gemakkelijker wordt het niet. Opvallender wel.

Spandoeken

Spandoeken zijn nog steeds een zeer effectief middel als promotie bij speciale acties, presentaties, sportwedstrijden, evenementen en festivals. Ze zijn leverbaar in uiteenlopende materialen en formaten. We leveren spandoeken in PVC, frontlot, mesh, speakermesh,airtex, truczeil en blockout.

De combinatie van doek en frame is een uitermate geschikte oplossing voor het genereren van exposure. Er zijn uiteenlopende type frames leverbaar, iedere frame met zijn eigen specifieke kenmerken. Visual4All levert de meest voorkomende systemen zoals huizenframes, blindframes, gevelbanieruithouders. Uiteraard regelen we als het nodig is ook het plaatsen van deze systemen.

Beachvlaggen

Beachvlaggen zetten een bedrijf, product, dienst of actie spectaculair in the picture. Deze eigentijdse vlaggen vormen tevens een prima alternatief voor vlaggenmasten.
Ze zijn licht van gewicht en zeer eenvoudig mee te nemen en te plaatsen.

Beachvlaggen zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Standaard leveren wij onze beachvlaggen inclusief mast, grondboor (bij het square model een grondpin) rotator en draagtas.

 

 

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De prijzen voor drukwerk en signing worden bepaald door de leverancier en kunnen dus fluctueren.

 

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest