Prepaid Onderhoud

Onbezorgd
online blijven

Als zelfstandig ondernemer heb je eigenlijk te weinig tijd hebt om zelf regelmatig je website regelmatig bij te werken. Zelfs je website op de juiste manier onderhouden is iets wat er tussen schiet. Jammer genoeg gaat dit ten koste van de kwaliteit en werking van je website en dat is jammer van alle energie die er ingestoken is.

De meeste websiteleveranciers bieden hiervoor een onderhoudscontract om er altijd zeker van te zijn dat alles goed blijft gaan. Zo ook Visual4All. Maar soms willen ondernemers zich niet meteen vastleggen aan een overeenkomst. Visual4All biedt je daarom onderhoud op maat, op prepaidbasis.

Volledige vrijheid

Visual4All biedt hiermee de mogelijkheid om jou zelf te laten bepalen hoeveel je aan onderhoud uit wil geven. Met een PrePaid Onderhoudskaart bepaal jij zelf wanneer je onderhoud uit wil laten voeren of iets wil laten ontwerpen of bijwerken.

Bij kleine, kortdurende werkzaamheden is dan een telefonische afspraak voor een opdracht al voldoende om zonder offerteaanvraag direct voor je aan de slag te gaan. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. En omdat wij vinden dat dit voordeel jou toekomt, geven we iedere Prepaid-klant maar liefst ruim 11% korting op het gevraagde uurloon. Doordat wij minder administratieve handelingen uit hoeven te voeren, maakt Prepaid het tevens mogelijk om deze, vaak kleine opdrachten, per kwartier af te rekenen i.p.v. per begonnen uur.

Bij elke uitlevering van een prepaidopdracht krijg je van ons een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden, de gewerkte tijd, het betaalde bedrag en het resterende tegoed. Zo blijf jij ook financieel de regie in handen houden. Een Visua4All PrePaid Onderhoudskaart blijft een jaar geldig en bij het verlenging van een kaart wordt het resterende tegoed gewoon mee overgenomen.

Visual4All PrePaid Onderhoud is er voor o.a.:

R

Periodiek onderhoud van je website

R

Uploaden van nieuw foto- en videomateriaal

R

Aanpassen en plaatsen van teksten

R

Opmaken en publiceren van nieuwe pagina's

R

Ontwerpen van reclamebanners

R

Ontwerpen en leveren van flyers

R

Verlenging van hosting en domeinregistratie

Hoe werkt het?

  • Je koopt een Visual4All PrePaid Onderhoudspakket naar keuze
  • Je geeft ons een opdracht
  • Wij voeren de opdracht uit en noteren de werktijd per kwartier
  • De gewerkte tijd wordt van het tegoed afgeschreven
  • Wij sturen je een overzicht met de gewerkte tijd en het resterende tegoed

Wanneer het tegoed niet toereikend is voor een volgende opdracht, ontvang je van ons een berichtje.

Visual4All PrePaidkaarten

WAAR ZET JIJ ‘M VOOR IN?

Wil jij graag de garantie van een goed werkende website en het gemak van er niet naar om te hoeven kijken zonder teveel te betalen? Of heb jij een ander doel in gedachten? Laat het ons weten.

Patrick Kustermans

Toch liever vast?

Om je website optimaal werkend te houden is het heel belangrijk om updates van WordPress en de gebruikte plugins goed in de gaten te blijven houden. Als ondernemer heb je het vaak te druk om je daar ook nog eens mee bezig te houden, en je wil natuurlijk wel graag dat je klanten up to date blijven van je laatste nieuwe ontwikkelingen of werkzaamheden. Wil je probleemloos, zonder er verder naar om te hoeven kijken of op te waarderen, zeker zijn van een perfect onderhouden website? Dan is het jaarlijkse website onderhoudscontract van Visual4All voor jou wellicht een uitkomst.

Visual4All Online Onderhoud is er voor:

R

Maandelijkse controle op udates WordPress

R

Maandelijkse controle op updates plugins

R

Basis backup van de WordPress database

R

Basis backup van thema (voor Divi gebruikers)

R

Controle op werking website na updates

R

Zoeken en installeren alternatieve plugin (mocht deze na een update van WordPress niet meer functioneren)

€ 350,00

Pin It on Pinterest