• Over ons

 • Visual4All is in 2016 opgericht door all-round visueel designer Patrick Kustermans als een ontwerpbureau dat zich richt op het visueel in de markt zetten van met name ZZP-ers en kleine zelfstandige ondernemers.

  Als je online gaat zoeken denderen de designbureaus met persoonlijk advies en design op maat met hele kuddes op je scherm voorbij. Maar Visual4All gaat voor jou nog dat extra persoonlijke stapje verder. Zoals adviseren en overleggen op een tijdstip wanneer het jou het beste uitkomt (zelfs in het weekend), totale dienstverlening in pakketvorm en verzorging van A tot Z, om er een paar te noemen. Al jouw vormen van publicatie en reclames op één adres. Dat scheelt jou niet alleen kostbare werktijd. Je weet ook altijd precies wat en waarvoor je betaalt.

  Jouw helemaal ontzorgen en maken dat jouw bedrijf gezien wordt. Dat is onze missie!

 • Hallo en welkom bij Visual4All. Na een jarenlange commerciële functie bij Nederlands grootste electronica concern nam ik het aanbod aan om van mijn hobby als designer mijn werk te maken.
  In 2016 vond ik het tijd om deze twee ervaringen beschikbaar te stellen in een eigen onderneming. Ik weet exact hoe het is wanneer je voor jezelf begint en hoe belangrijk het is om je bedrijf op de juiste manier te presenteren. Ik sta voor jou klaar om mijn kennis met je te delen.

  Patrick Kustermans
  Patrick Kustermans

  Hallo en welkom bij Visual4All. Na een jarenlange commerciële functie bij Nederlands grootste electronica concern nam ik het aanbod aan om van mijn hobby als designer mijn werk te maken.
  In 2016 vond ik het tijd om deze twee ervaringen beschikbaar te stellen in een eigen onderneming. Ik weet exact hoe het is wanneer je voor jezelf begint en hoe belangrijk het is om je bedrijf op de juiste manier te presenteren. Ik sta voor jou klaar om mijn kennis met je te delen.

 • Waarom kiezen voor Visual4All?

  "We leven in een tijdperk wat hoofdzakelijk door beeld bepaald wordt. Met onze telefoons en tablets kijken we nu makkelijker dan ooit eerst op internet wanneer we op zoek zijn naar iets. Wie het mooiste plaatje heeft, valt dan het hardst op en maakt zo meer kans op de omzet. Dus groeit het aantal aanbieders van websites, logo's, huisstijl en reclames, zo hard dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Wie sluit het beste bij jouw wensen aan en wie valt er binnen het beschikbare budget? Vanuit dat oogpunt heb ik Visual4All opgericht, om jou als (beginnend) ondernemer te alle zorgen uit handen te nemen door alle vormen van visualisering onder één dak onder te brengen en alles voor je te regelen. Dit bespaart jou niet alleen veel tijd, maar vooral veel geld"

  "Wij maken gebruik van dezelfde leveranciers die jij ook zou kunnen vinden op het internet. Alleen weten wij exact wat deze leveranciers nodig hebben en hoe zij de spullen aangeleverd willen hebben. Deze leveranciers worden door ons zorgvuldig uitgekozen. Niet alleen op prijs maar zeker ook op kwaliteit. Dankzij deze kennis van zaken hebben wij alles binnen een veel korter tijdsbestek geregeld dan dat jij het allemaal zelf uit zou moeten (laten) zoeken. Dit scheelt jou een hoop uitzoekwerk, ergernis en zoals gezegd heel veel tijd. En jouw tijd als ondernemer is ... Juist; on-be-taal-baar!"

 • Visual4All betekent voor jou dus

 • Alles op één adres

  Geen verloren tijd met het zoeken naar verschillende aanbieders. Alle vormen van reclame voor jouw bedrijf kun je aan Visual4All overlaten. Dat betekent maar 1 aanbieder, 1 telefoonnummer, 1 contactpersoon die alles voor je regelt. 

 • Vaste prijsafspraak

  Opdrachten worden als pakket aangeboden en dus ook als pakket afgerekend. Dat wil zeggen dat de prijs die afgesproken is voor een pakket ook zo blijft. Dus geen uurtje, factuurtje. Zo weet je al vanaf het begin waar je aan toe bent.

 • Totale ontzorging

  Zoeken naar aanbieders behoren tot het verleden. Net als het bestellen en afhalen van drukwerk, de frustratie met de inrichting van je website en social media of het aanvragen van een domein en hosting. Visual4All verzorgt het allemaal!

 • Maar wat doe jij eigenlijk?

  Ondernemers zoals jij staan bekend om hun durf, doorzettingsvermogen en vindingrijkheid. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw onderneming en jouw geweldige ideeën als ondernemer en hoe die op een fantastische manier aan jouw doelgroep gepresenteerd zouden kunnen worden. Wanneer spreken we een keer af om kennis te maken?

  Neem contact met ons op