OVER ONS

De weg naar succes

Visual4All is in 2016 opgericht door all-round visueel designer Patrick Kustermans als een ontwerpbureau dat zich richt op het visueel in de markt zetten van met name ZZP-ers en kleine zelfstandige ondernemers. Inmiddels weten steeds meer ondernemers uit deze groepen, maar ook daarbuiten de weg naar Visual4All goed te vinden.

Misschien komt dat wel omdat we nog maar kort geleden zelf werkzaam waren in het bedrijfsleven en dus ons heel goed in kunnen leven in de (startende) ondernemer en wat die allemaal op zijn pad krijgt bij het starten van een succesvol bedrijf. Aan de andere kant hebben we daardoor wel het geluk dat we kunnen putten uit een enorme bron van ervaring uit onze eigen werkgeschiedenis. Al deze ervaring stellen we maar al graag ter beschikking aan onze opdrachtgevers op jouw weg naar succes.

Wat je van ons mag verwachten

Persoonlijk contact

Samen aan een tafel bereiken we de mooiste resultaten.

l

Vaste afspraken

We gieten de hele opdracht in een pakket, zo blijft de prijs zoals afgesproken.

Eerlijk meedenken

We denken met je mee en geven je onze eerlijke mening.

Commercieel inlevingsgevoel

We zetten jouw ideeën om in een verkoopbaar concept.

Bekend met de markt

We kennen de beste leveranciers. A-kwaliteit maar geen A-prijs.

)

Levelen

Op hetzelfde niveau werken is veel fijner.

MAAR WAT DOE JIJ EIGENLIJK?

“Ondernemers staan bekend om hun durf, doorzettingsvermogen en vindingrijkheid. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar jouw onderneming, je ideeën en hoe we die op een fantastische manier aan jouw doelgroep kunnen laten zien. “

Patrick Kustermans

In alles gewoon
(behalve de ontwerpen)

Doe maar gewoon, dan… Ach, iedereen kent dit gezegde wel. Ons is het van huis uit met de paplepel ingegeven. Dat is hoogstwaarschijnlijk ook de reden dat we zo snel kunnen schakelen naar een gespreksniveau dat het meest comfortabel is voor onze opdrachtgevers.

Door jarenlange ervaring in de detailhandel en de zakelijke markt, is het inleven in onze klanten inmiddels een tweede natuur geworden. Hoewel we in de meeste gevallen aan een half woord genoeg hebben, luisteren we eerst heel graag naar jouw hele verhaal. Daarom begint elke opdracht met een uitvoerig intakegesprek waar we samen onder het genot van een heerlijke bak koffie al je ideeën en wensen verzamelen.

Door zo’n persoonlijk gesprek weten wij precies met wie we als persoon te maken hebben en andersom weet je meteen wie wij zijn. Dat praat meteen een stuk makkelijker en kan zelfs in het Brabants dialect. Wat jij het fijnste vindt.

WE STAAN KLAAR VOOR
BEDRIJVEN UIT DE REGIO

en tot ver daarbuiten

Pin It on Pinterest