Portfolio

PROJECT

Anjin Ryu

Het (te) lang wachten met vernieuwen komt niet alleen voor bij veel bedrijfswebsites. Wij zien met grote regelmaat dat ook websites van verenigingen en (sport-)clubs vaak nog dateren uit het Windows XP tijdperk. Zo kwamen we in contact met sensei Marc Schipperen van budoschool Anjin Ryu. Ook zijn website was hoognodig toe aan een verjongingskuur.

PROJECT

Peeters Essen

Het loslaten van oude gewoontes is voor iedereen even lastig. Helemaal wanneer het op de vertrouwde manier altijd al goed heeft gewerkt. Wij maken het regelmatig mee. Maar als dan alles achter de rug is, zijn de voordelen ineens overduidelijk zichtbaar. Zo ook bij het familiebedrijf, Peeters Essen. 

PROJECT

Super Dichtbij

Wat doe je als wanneer je gedwongen wordt om franchiser te stoppen en verder moet op eigen kracht? De eigenaren van Attent Schijf kwamen voor dit dilemma te staan. Omdat voorheen alle reclames werden verzorgd door de franchisegever, werd Visual4All ingeschakeld om mee te denken voor een nieuwe naam en te zorgen voor een nieuwe huisstijl en website.

PROJECT

B-Youtifull

Wanneer je net na je opleiding start als ondernemer, is het logisch dat je je presentatie rustig opbouwd zodat je niet gelijk voor een financiële aderlating staat. Als je zorgt dat je huisstijl in orde is en je online  op een aansprekende manier te bereiken bent heb je daarmee een perfecte basis om later, wanneer je je draai een beetje hebt gevonden, alles te finetunen. Dit was precies het geval bij B-Youtifull.

PROJECT

MCK Engineering

Wanneer je als ondernemer bent begonnen met een zelfgebouwde website, kom je na een tijdje er achter dat je deze eigenlijk niet zo goed in kunt richten en onderhouden zoals je dat het liefst zou willen. MCK Engineering ondervond dit ook en maakte er meteen goed werk van door ook meteen de hele huisstijl door ons aan te laten pakken.

PROJECT

Denzo Verhuur

Het plots stoppen van je webbeheerder kan erg vervelend zijn. Vooral wanneer je zelf helemaal niets hebt met de technische kanten van je website. Denzo Verhuur kreeg hier ook mee te maken en schakelde ons in.

PROJECT

Aannemersbedrijf Rens BV

Veel ondernemers gaan er van uit dat een website “voor het leven” is. Deze gedachtengang kan echter direct naar het rijk der fabelen worden verwezen vanwege de snelle ontwikkelingen in de (mobiele) media. Ook voor de website van Aannemersbedrijf Rens BV was de tijd voor vernieuwing aangebroken. Visual4All werd voor deze verbouwing aangenomen.

PROJECT

Jimmar

Logo’s kom je overal tegen. In ons geval meestal als vertegenwoordiging van een onderneming. Ditmaal werden we benaderd om een logo te bedenken voor een nieuw merk van huishoudelijke producten.

PROJECT

Roger Oostvogels Montage en Onderhoud

Hoe vat je de ongelofelijke veelzijdigheid van een allround montage en onderhoudsbedrijf samen in een one-page website? En hoe zorg je er voor dat een bestaande huisstijl weer helemaal bij de tijd is? Ons project voor Roger Oostvogels Montage en Onderhoud riep tijdens de realisatie steeds meer vragen op. Daarom zijn zoals klant als wij dubbel zo trots op het eindresultaat.

XL – PROJECT

Best Restaurant Mallorca (ES)

Zon, zee, strand en lekker eten. Als dat je niet in vakantiestemming brengt. Het bracht Visual4All in ieder geval de eerste internationale opdracht, waar we met heel veel plezier onze tanden in konden zetten. Voor dit project werkten we aan inrichting van maar liefst 6 verschillende websites tegelijk. Oh ja, er waren ook nog 3 logo’s nodig…

PROJECT

TK Consulting

Van uitstel hoeft zeker niet altijd afstel te komen. Als vaste klant voor de ontwerpen van mock-ups en Photoshopbewerkingen schakelde TK Consulting ons ook in voor het ontwerpen van een website, hetgeen al lang op de wensenlijst stond. Omdat er diverse beurzen op de kalender stonden,  waren er ook ontwerpen voor een beursstand en folder nodig. En dat alles in het Engels.

PROJECT

De Vindplaats

Van traditioneel basisonderwijs naar Daltononderwijs is voor een school een behoorlijke stap. Alle redenen om ook na al die tijd te kiezen voor een nieuwe naam. Visual4All zorgde voor een passend logo en bijbehorende huisstijl

PROJECT

Sylvia Vergouwen Tuin- en Landschapsontwerp

Wanneer twee ontwerpers zich over 1 project buigen kan dit leiden tot verrassende resultaten. Toen Sylvia Vergouwen haar onderneming na een onverwachte sabbatical in het nieuw wilde steken, belde ze Visual4All.

PROJECT

Team de Duveltjes

Visual4All ontwerpt zeker niet alleen voor het bedrijfsleven. Het ontwerpen voor verenigingen, bands, artiesten, clubs in welke vorm ook, is fantastisch om te mogen doen. We waren dan ook ontzettend blij toen Zwarte Cross Team de Duveltjes onze hulp in schakelden voor een eigen logo en passende teamshirts.

PROJECT

PrikkelPraat

PrikkelPraat biedt individuele coaching op maat aan, voor zowel kinderen als ouders. Tijdens een poging tot het zelf bouwen van een professioneel uitziende website werd duidelijk hoeveel tijd dit in beslag bleek te nemen. De hulp van Visual4All werd op advies van kennissen ingeroepen. We zorgden voor een huisstijl met passend logo en bouwden een prachtige website waarin alle wensen van de klant in 1 keer zijn opgenomen.

PROJECT

Jeroen Rommers

De uit het West Brabantse Sint Willebrord afkomstige Jeroen Rommers timmert aan de weg naar een nieuwe muzikaal carrière als zanger. Visual4All verzorgde voor hem de visuele presentatie online. Met een thema van Nexus WordPress Themes bouwden we een superprofessionele website voor deze sympathieke artiest.

PROJECT

LGK Licht en Geluid

Leuk wordt het wanneer werk en hobby elkaar (op een leuke manier) kruisen. Zo maakte de geluidstechnicus van de band waarin ik speel ineens bekend dat hij van zijn hobby zijn werk had gemaakt en zich ingeschreven had bij de KvK als LGK Licht en Geluid. De volgende stap was een website. Visual4All bouwde deze met een thema van Nexus. Deze website hebben we voorzien van een ‘shop-pagina’ voor het verhuur-aanbod en diverse formulieren waaronder een uitgebreid offerte- en reserveringsformulier

PROJECT

Niels van Willegen

Dat de inspiratie niet altijd vanzelf de mouwen uitstroomt, zelfs al ben je bekend met het vakgebied van je klant, bleek wel bij het realiseren van deze opdracht. Niels van Willegen wist ons te contacteren na een tip van een andere muzikale cliënt van Visual4All. Wederom bewees de theorie dat er geen betere reclame is dan mond-tot-mond reclame haar gelijk.

PROJECT

N&C Security en Service

N&C Security en Service is een door en door ervaren speler in de markt van dienstverlening op het gebied van veiligheid en persoonlijke services. Het besluit voor een complete naamsverandering, maakte een restyling van huisstijl en website noodzakelijk. De uitdrukkelijke wens was om de twee divisies ieder een eigen identiteit mee te geven. Visual4All ging de uitdaging aan en bouwde met een thema van Nexus een ‘twee-in-één-website’.

PROJECT

Lodder Zonwering

We ontmoeten onze klanten soms op de vreemdste manieren. Het komt zelfs voor dat wij eerst klant zijn bij onze klant. Zo schakelden wij Lodder Zonwering in om ons kantoorraam te voorzien van een zonnescherm. Na de installatie draaiden we de rollen om en werd de leverancier onze klant.

PROJECT

Alfred Goossens

Voor Alfred Goossens.nl hebben we het domein verhuisd naar een nieuwe hosting en de website met een Nexus thema opnieuw opgebouwd en ingericht met passende, grote afbeeldingen. Nu kan fotomateriaal van projecten dankzij de uitgebreide album opties die het thema biedt, nog mooier worden weergegeven. De nieuwe hosting leverde deze klant ook nog eens een behoorlijke kostenbesparing op.

PROJECT

RVK Music

Van je hobby je werk maken is al prachtig. Maar als een andere passie bij je werk betrokken raakt is dat bijna onwerkelijk. Toch gebeurde dit toen freelance drummer Robbert van Kalmthout Visual4All inschakelde. Hij was net afgestudeerd aan het conservatorium en had net zijn bedrijf opgericht. Visual4All zorgde er voor dat RVK Music meteen een professionele start kon maken.

PROJECT

Martens Tweewielers

Ook grotere projecten gaan we niet uit de weg. Maar kwaliteit blijft bij ons wel altijd bovenaan staan. Voor Martens Tweewielers uit Rucphen werden we ingeschakeld om hun bestaande webshop weer helemaal klaar te maken voor de toekomst, zodat er nog meer klanten beter en gemakkelijker online kunnen worden voorzien van fietsen en accessoires.

PROJECT

Administratiekantoor Hartmans

Een van de leukste aspecten van ons werk is jonge, startende ondernemers kunnen helpen met een goede visuele marketing. De uitdaging is om met minimale middelen er zoveel mogelijk uit te halen zonder dat de kwaliteit daarvoor in het gedrang komt. En dat doen wij maar al te graag.

PROJECT

Atelier 1888

Kunstenaar Katja Tempelaars had voor Atelier 1888 al een logo en huisstijl maar was vanwege haar beperkte budget nog steeds niet online. Maar met een Starterspakket konden we binnen het budget toch meer voor haar doen dan werd verwacht.

PROJECT

Pedicurepraktijk Cavanu

Carla van Nuyssenborgh startte op latere leeftijd alsnog met een eigen onderneming. Hoewel uitgaven aan publiciteit niet haar prioriteit hadden, wist Visual4All haar toch te overtuigen van het belang er van. Wij zorgden binnen het door haar vastgestelde budget voor een professionele look en zette haar nieuwe bedrijf meteen op de juiste manier in de markt met een geweldig logo en sprekende website.

PROJECT

TVR Keuringen

De ene klant brengt meestal wel een andere met zich mee, althans zo merken wij bij Visual4All. Maar met TVR Keuringen kreeg dit “meebrengen” nog een extra en bijzonder tintje aangezien op hetzelfde adres een van onze eerste klanten in ons bestand staat. Wederom mochten we een startend bedrijf zichtbaar maken.

PROJECT

Care Insight

Aanvankelijk had Peter Hartmans nog even willen wachten. Maar reorganisaties en bezuinigingen in de zorg zorgden ervoor dat het project om zelfstandig ondernemer te worden, naar voren geschoven moest worden. En dan gaat het allemaal heel snel. Wij hielpen Care Insight met een juiste start.

PROJECT

Pedicure Moniek Breda

Pedicure Moniek Breda is het bedrijf van ondernemer Moniek van Rijen. Zij voert hierin met heel haar ziel haar vak als pedicure uit. Hierdoor blijft er helaas weinig tijd over voor de marketing van haar bedrijf. Via mond tot mond reclame kwam ze uit bij Visual4All.

PROJECT

Studio Syl

Een van de leukste bedrijfstakken is die van de zogenaamde “vrije beroepen”. Mensen die hun artistieke creativiteit hebben om weten te zetten in een eigen onderneming. Wat krijg je dan wanneer je twee artistieke geesten bij elkaar zet? Dat resultaat zie je bij Studio Syl van schrijfster Sheila de Pauw. Een sparringsessie werd omgezet in daden.

PROJECT

Susan Sports

Susan Sports, zo heet het bedrijf van Susanne Brouwers. Susanne geeft met haar bedrijf sportlessen aan scholieren, organiseert en begeleid bootcamps en geeft paardrijlessen. Wij mochten zorgen voor een logo, huisstijl en website, als we maar binnen het budget konden blijven. Dat is gelukt.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest