• Portfolio

 • Hier laten we je zien wat we zoal gemaakt hebben voor onze klanten. Om echt alles te plaatsen zou bijna een website in een website worden, maar we hopen dat je met deze voorbeelden een aardige indruk krijgt van hoe wij werken.

  Ben je na het bekijken nieuwsgierig geworden hoe wij jou zouden kunnen helpen? Neem dan gewoon eens een keertje contact met ons op. Je hangt helemaal nergens aan vast en wij kunnen je misschien een beter idee geven van wat er voor jou persoonlijk allemaal mogelijk is.

 • Opdrachten die wij mochten uitvoeren

 • PrikkelPraat biedt individuele coaching op maat aan, voor zowel kinderen als ouders. Tijdens een poging tot het zelf bouwen van een professioneel uitziende website werd duidelijk hoeveel tijd dit in beslag bleek te nemen. Op advies van anderen werd de hulp Visual4All ingeroepen. Voor PrikkelPraat bouwden we met een thema van Nexus Themes deze prachtige website waarin alle wensen van de klant in 1 keer zijn opgenomen.

  Bekijk deze website ...

  PrikkelPraat
  PrikkelPraat

  PrikkelPraat biedt individuele coaching op maat aan, voor zowel kinderen als ouders. Tijdens een poging tot het zelf bouwen van een professioneel uitziende website werd duidelijk hoeveel tijd dit in beslag bleek te nemen. Op advies van anderen werd de hulp Visual4All ingeroepen. Voor PrikkelPraat bouwden we met een thema van Nexus Themes deze prachtige website waarin alle wensen van de klant in 1 keer zijn opgenomen.

  Bekijk deze website ...

 • De uit het West Brabantse Sint Willebrord afkomstige Jeroen Rommers timmert aan de weg naar een nieuw muzikaal carrière als zanger. Visual4All verzorgde voor hem de visuele presentatie online. Met een thema uit ons gigantische assortiment Nexus WordPress Themes bouwden we een superprofessionele website voor deze sympathieke artiest.

  Bekijk deze website ...

  Jeroen Rommers
  Jeroen Rommers

  De uit het West Brabantse Sint Willebrord afkomstige Jeroen Rommers timmert aan de weg naar een nieuw muzikaal carrière als zanger. Visual4All verzorgde voor hem de visuele presentatie online. Met een thema uit ons gigantische assortiment Nexus WordPress Themes bouwden we een superprofessionele website voor deze sympathieke artiest.

  Bekijk deze website ...

 • Leuk wordt het wanneer werk en hobby elkaar (op een leuke manier) kruisen. In mijn hobby als amateurmuzikant krijgen we met onze band regelmatig te maken met geluidstechnici. Zo maakte onze eigen geluidstechnicus mij ineens bekend dat hij van zijn hobby zijn werk had gemaakt en zich ingeschreven had bij de KvK als LGK Licht en Geluid.

  Lees meer ...

  LGK Licht & Geluid
  LGK Licht & Geluid

  Leuk wordt het wanneer werk en hobby elkaar (op een leuke manier) kruisen. In mijn hobby als amateurmuzikant krijgen we met onze band regelmatig te maken met geluidstechnici. Zo maakte onze eigen geluidstechnicus mij ineens bekend dat hij van zijn hobby zijn werk had gemaakt en zich ingeschreven had bij de KvK als LGK Licht en Geluid.

  Lees meer ...

 • Dat de inspiratie niet altijd vanzelf de mouwen uitstroomt, zelfs al ben je bekend met het vakgebied van je klant, bleek wel bij het realiseren van deze opdracht. Niels van Willegen wist ons te contacteren na een tip van een andere muzikale cliënt van Visual4All. Wederom bewees de theorie dat er geen betere reclame is dan mond-tot-mond reclame haar gelijk.

  Lees meer...

  Niels van Willegen
  Niels van Willegen

  Dat de inspiratie niet altijd vanzelf de mouwen uitstroomt, zelfs al ben je bekend met het vakgebied van je klant, bleek wel bij het realiseren van deze opdracht. Niels van Willegen wist ons te contacteren na een tip van een andere muzikale cliënt van Visual4All. Wederom bewees de theorie dat er geen betere reclame is dan mond-tot-mond reclame haar gelijk.

  Lees meer...

 • N&C Security en Service is een door en door ervaren speler in de markt van dienstverlening op het gebied van veiligheid en persoonlijke services. Het besluit om een geheel nieuwe jas aan te trekken, een metafoor voor een complete naamsverandering, maakte een restyling van huisstijl en website noodzakelijk. Visual4All ging de uitdaging aan.

  Bekijk deze website

  N&C Security en Service
  N&C Security en Service

  N&C Security en Service is een door en door ervaren speler in de markt van dienstverlening op het gebied van veiligheid en persoonlijke services. Het besluit om een geheel nieuwe jas aan te trekken, een metafoor voor een complete naamsverandering, maakte een restyling van huisstijl en website noodzakelijk. Visual4All ging de uitdaging aan.

  Bekijk deze website

 • We ontmoeten onze klanten soms op de vreemdste manieren. Het komt zelfs voor dat wij eerst klant zijn bij onze klant. Zo schakelden wij Lodder Zonwering in om ons kantoorraam te voorzien van een zonnescherm, zodat we zelfs bij de meest felle zonnestralen onze schermen goed zouden kunnen blijven zien. Maar na de installatie werd de leverancier zomaar ineens een klant.

  Lees meer...

  Lodder Zonwering
  Lodder Zonwering

  We ontmoeten onze klanten soms op de vreemdste manieren. Het komt zelfs voor dat wij eerst klant zijn bij onze klant. Zo schakelden wij Lodder Zonwering in om ons kantoorraam te voorzien van een zonnescherm, zodat we zelfs bij de meest felle zonnestralen onze schermen goed zouden kunnen blijven zien. Maar na de installatie werd de leverancier zomaar ineens een klant.

  Lees meer...

 • Voor Alfred Goossens.nl hebben we de oude site verhuist naar een nieuwe hosting en de website met een aangekocht thema helemaal opnieuw opgebouwd en ingericht met veel en grote afbeeldingen.

  Nu kan deze klant nog meer uitgebreid zijn informatie en fotomateriaal van projecten aan zijn bezoekers laten zien dankzij de uitgebreide album opties die het thema biedt. De nieuwe hosting leverde deze klant ook nog eens een behoorlijke kostenbesparing op.

  Bekijk deze website

  Alfred Goossens
  Alfred Goossens

  Voor Alfred Goossens.nl hebben we de oude site verhuist naar een nieuwe hosting en de website met een aangekocht thema helemaal opnieuw opgebouwd en ingericht met veel en grote afbeeldingen.

  Nu kan deze klant nog meer uitgebreid zijn informatie en fotomateriaal van projecten aan zijn bezoekers laten zien dankzij de uitgebreide album opties die het thema biedt. De nieuwe hosting leverde deze klant ook nog eens een behoorlijke kostenbesparing op.

  Bekijk deze website

 • Van je hobby je werk maken is iets waar velen van dromen. Maar als een andere passie van je bij betrokken raakt is dat bijna iets onwerkelijks. Toch overkwam mij met Visual4All toen ik een telefoontje kreeg van freelance drummer Robbert van Kalmthout. Hij was net afgestudeerd aan het conservatorium en had net zijn bedrijf opgericht. Visual4All zorgde er voor dat RVK Music meteen een professionele start kon maken.

  Lees meer...

  RVK Music
  RVK Music

  Van je hobby je werk maken is iets waar velen van dromen. Maar als een andere passie van je bij betrokken raakt is dat bijna iets onwerkelijks. Toch overkwam mij met Visual4All toen ik een telefoontje kreeg van freelance drummer Robbert van Kalmthout. Hij was net afgestudeerd aan het conservatorium en had net zijn bedrijf opgericht. Visual4All zorgde er voor dat RVK Music meteen een professionele start kon maken.

  Lees meer...

 • Dat Visual4All ook grote projecten aanneemt is misschien niet iets waar we uitgebreid mee lopen te pronken. Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. Ongeacht of het om een klein of groot project gaat. Maar we kunnen het uiteraard wel en slaan niet snel een uitdaging af. Voor Martens Tweewielers uit Rucphen werden we ingeschakeld om hun oude webshop weer helemaal klaar te maken voor de toekomst en zo nog meer klanten nog beter en nog gemakkelijker online te kunnen voorzien van fietsen en fietsaccessoires.

  Lees meer...

  Martens Tweewielers
  Martens Tweewielers

  Dat Visual4All ook grote projecten aanneemt is misschien niet iets waar we uitgebreid mee lopen te pronken. Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. Ongeacht of het om een klein of groot project gaat. Maar we kunnen het uiteraard wel en slaan niet snel een uitdaging af. Voor Martens Tweewielers uit Rucphen werden we ingeschakeld om hun oude webshop weer helemaal klaar te maken voor de toekomst en zo nog meer klanten nog beter en nog gemakkelijker online te kunnen voorzien van fietsen en fietsaccessoires.

  Lees meer...

 • Een van de leukste dingen als designer is wanneer je jonge, startende ondernemers op de juiste weg helpen op het gebied van visuele marketing. De mooiste uitdagingen zijn om dit met minimale middelen te doen zonder dat de kwaliteit daarvoor in het gedrang komt. Zo mocht wij voor Administratiekantoor Hartmans het maximale resultaat met minimale middelen mogelijk maken. En dat deden wij maar al te graag.

  Lees meer...

  Administratiekantoor Hartmans
  Administratiekantoor Hartmans

  Een van de leukste dingen als designer is wanneer je jonge, startende ondernemers op de juiste weg helpen op het gebied van visuele marketing. De mooiste uitdagingen zijn om dit met minimale middelen te doen zonder dat de kwaliteit daarvoor in het gedrang komt. Zo mocht wij voor Administratiekantoor Hartmans het maximale resultaat met minimale middelen mogelijk maken. En dat deden wij maar al te graag.

  Lees meer...

 • Kunstenaar Katja Tempelaars had voor Atelier 1888 al een logo en huisstijl maar was vanwege haar budget nog niet online. Met een Starterspakket hebben we een website ingericht met een gratis thema en ...

  Lees meer ...

  Atelier 1888
  Atelier 1888

  Kunstenaar Katja Tempelaars had voor Atelier 1888 al een logo en huisstijl maar was vanwege haar budget nog niet online. Met een Starterspakket hebben we een website ingericht met een gratis thema en ...

  Lees meer ...

 • Carla van Nuyssenborgh startte pas na een aantal succesvolle loopbanen op latere leeftijd alsnog met een eigen onderneming. Hoewel ze eerst echt niet van plan was om al meteen uitgaven te doen aan publiciteit, wist Visual4All haar toch te overtuigen van het belang er van. Wij zorgden binnen het door haar zelf vastgestelde budget voor een professionele look en zette haar nieuwe bedrijf meteen op de juiste manier in de markt met een geweldig logo en sprekende website.

  Lees meer...

  Pedicurepraktijk Cavanu
  Pedicurepraktijk Cavanu

  Carla van Nuyssenborgh startte pas na een aantal succesvolle loopbanen op latere leeftijd alsnog met een eigen onderneming. Hoewel ze eerst echt niet van plan was om al meteen uitgaven te doen aan publiciteit, wist Visual4All haar toch te overtuigen van het belang er van. Wij zorgden binnen het door haar zelf vastgestelde budget voor een professionele look en zette haar nieuwe bedrijf meteen op de juiste manier in de markt met een geweldig logo en sprekende website.

  Lees meer...

 • Meestal brengt een klant altijd wel een andere met zich mee, althans zo merken wij bij Visual4All. Maar met TVR Keuringen kreeg dit "meebrengen" nog een extra en bijzonder tintje.

  Lees meer...

  TVR Keuringen
  TVR Keuringen

  Meestal brengt een klant altijd wel een andere met zich mee, althans zo merken wij bij Visual4All. Maar met TVR Keuringen kreeg dit "meebrengen" nog een extra en bijzonder tintje.

  Lees meer...

 • Aanvankelijk was het pas over een enkele jaren de bedoeling om een eigen bedrijf te beginnen. Maar reorganisaties en bezuinigingen in de zorg zorgden ervoor dat het project om zelfstandig ondernemer te worden ...

  Lees meer ...

  Care Insight
  Care Insight

  Aanvankelijk was het pas over een enkele jaren de bedoeling om een eigen bedrijf te beginnen. Maar reorganisaties en bezuinigingen in de zorg zorgden ervoor dat het project om zelfstandig ondernemer te worden ...

  Lees meer ...

 • Pedicure Moniek Breda is het bedrijf van ondernemer Moniek van Rijen. Zij voert hierin met heel haar ziel haar vak als pedicure uit. Hierdoor blijft er helaas weinig tijd over voor de marketing van haar bedrijf ...

  Lees meer ...

  Pedicure Moniek Breda
  Pedicure Moniek Breda

  Pedicure Moniek Breda is het bedrijf van ondernemer Moniek van Rijen. Zij voert hierin met heel haar ziel haar vak als pedicure uit. Hierdoor blijft er helaas weinig tijd over voor de marketing van haar bedrijf ...

  Lees meer ...

 • Susan Sports, zo heet het bedrijf van Susanne Brouwers. Susanne geeft met haar bedrijf sportlessen aan scholieren, organiseert en begeleid bootcamps en geeft paardrijlessen. Veel te sportief om achter een PC te zitten. Toch heeft...

  Lees meer ...

  Susan Sports
  Susan Sports

  Susan Sports, zo heet het bedrijf van Susanne Brouwers. Susanne geeft met haar bedrijf sportlessen aan scholieren, organiseert en begeleid bootcamps en geeft paardrijlessen. Veel te sportief om achter een PC te zitten. Toch heeft...

  Lees meer ...

 • Compliancy4U is een gedreven team van ervaren, specialisten en consultants op het gebied van Privacy, Security, Risk en Projectmanagement. Het eigen ontwerp van hun logo paste niet helemaal bij het splinternieuwe bedrijf. Visual4All kreeg de kans en pakte die natuurlijk met beide handen aan.

  Lees meer ...

  Compliancy4U
  Compliancy4U

  Compliancy4U is een gedreven team van ervaren, specialisten en consultants op het gebied van Privacy, Security, Risk en Projectmanagement. Het eigen ontwerp van hun logo paste niet helemaal bij het splinternieuwe bedrijf. Visual4All kreeg de kans en pakte die natuurlijk met beide handen aan.

  Lees meer ...

 • TK Consulting geeft fabrikanten adviezen op het gebied van verpakkingsmaterialen. Voor dit bedrijf hebben wij in overleg met de eigenaar een logo ontworpen en het bedrijf voorzien van een huisstijl in de vorm van Word en Excell sjablonen ...

  Lees meer ...

  TK Consulting
  TK Consulting

  TK Consulting geeft fabrikanten adviezen op het gebied van verpakkingsmaterialen. Voor dit bedrijf hebben wij in overleg met de eigenaar een logo ontworpen en het bedrijf voorzien van een huisstijl in de vorm van Word en Excell sjablonen ...

  Lees meer ...

 • Hendrikx Handelsonderneming is zonder twijfel een van de leukste opdrachten die we kregen. Niet zozeer om de uitdaging in design alleen, maar zeker ook om de manier waarop deze opdracht tot stand kwam. Aanvankelijk ...

  Lees meer ...

  Hendrikx Handelsonderneming
  Hendrikx Handelsonderneming

  Hendrikx Handelsonderneming is zonder twijfel een van de leukste opdrachten die we kregen. Niet zozeer om de uitdaging in design alleen, maar zeker ook om de manier waarop deze opdracht tot stand kwam. Aanvankelijk ...

  Lees meer ...

 • Onze opdrachtgevers kunnen soms uit een verrassende hoek komen. Een van de leukste bedrijfstakken is dan ook die van de zogenaamde "vrije beroepen". Mensen die hun artistieke creativiteit hebben om weten te zetten in een eigen onderneming. Wat krijg je dan wanneer je twee van die artistieke geesten bij elkaar zet? Dat resultaat zie je bij Studio Syl van schrijfster Sheila de Pauw. Lees hoe de woorden uit een sparringsessie omgezet werden in daden.

  Lees meer...

  Studio Syl
  Studio Syl

  Onze opdrachtgevers kunnen soms uit een verrassende hoek komen. Een van de leukste bedrijfstakken is dan ook die van de zogenaamde "vrije beroepen". Mensen die hun artistieke creativiteit hebben om weten te zetten in een eigen onderneming. Wat krijg je dan wanneer je twee van die artistieke geesten bij elkaar zet? Dat resultaat zie je bij Studio Syl van schrijfster Sheila de Pauw. Lees hoe de woorden uit een sparringsessie omgezet werden in daden.

  Lees meer...