Diensten

Jou helemaal ontzorgen is onze missie. We kunnen dit niet vaak genoeg herhalen. We zetten op deze pagina al onze diensten op een rijtje.

Starterspakketten

Je bent net begonnen als ZZP-er of je huidige bedrijfsuitstraling is dringend aan vernieuwing toe. Dan is één van onze starterspakketten ongetwijfeld een uitkomst. Alles wordt dan in 1 opdracht en voor 1 vastgesteld bedrag voor je geregeld.

We hebben verschillende starterspakketten beschikbaar, die we ook nog eens individueel voor je kunnen aanpassen. Da’s altijd een schot in de roos.

Logo ontwerpen

Een goed ontworpen logo is net zo’n belangrijk onderdeel van je bedrijf als het materiaal waarmee je werkt. Je hebt maar 1 kans voor een eerste indruk en dat is voor jouw als ondernemer je logo. Een goed logo zit je bedrijf als een maatpak.

Het ontwerpen van je logo is een taak die wij heel serieus nemen. Alles begint met een uitvoerige intake en is pas klaar als jij tevreden bent.

Website ontwerp & inrichting

Als je logo zorgt voor de eerste indruk, mag je gerust stellen dat je website hier meteen op volgt en dus minstens net zo belangrijk is om je te onderscheiden van de concurrentie. Wij bouwen je website op in WordPress, het meestgebruikte open CMS systeem van dit moment. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid kun je later kiezen of je zelf je website bij gaat houden of dit liever aan ons over laat.

Kies uit 1 van onze websitepakketten of laat je website helemaal op maat maken. We zorgen voor een veilige website die op elk apparaat optimaal te bekijken is.

Huisstijl ontwerpen

Eindelijk heb je een fantastisch logo en een indrukwekkende website, maar hoe verder? Een goed ontworpen huisstijl helpt je bij het juist toepassen van je logo, de kleuren en vormgeving waarop jij je bedrijf presenteert.

Wij maken hiervoor de passende ontwerpen. Niet alleen voor tastbare items zoals je visitekaartjes, briefpapier en facturen. Maar ook voor gebruik op je sociale media zoals Facebook, YouTube, Instagram, Twitter en ga zo maar door.

Je professionele uitstraling krijgt een boost met een weldoordachte huisstijl.

Drukwerk en reclames ontwerpen

Niet alleen het ontwerp van drukwerk, maar ook de uitvoering er van moet in alles kwaliteit uitstralen. Want jouw drukwerk is zoveel meer dan alleen wat inkt op papier. Het laat jouw klanten zien hoe verzorgd en professioneel jouw bedrijf is.

Wij kiezen onze partijen voor het drukken van jouw drukwerk daarom ook zorgvuldig uit op kwaliteit, prijs en levertijden. Daarnaast stellen we hoge eisen aan de na-service die wordt geleverd.

Belettering en sign ontwerpen

“Laat zien dat je bezig bent”. Dat advies kunnen we onze klanten niet genoeg op het hart drukken. Hoe meer je gespot wordt, hoe beter men je bedrijfsnaam herinnert wanneer het moment daar is.

We zorgen voor een evenwichtig maar opvallend ontwerp voor de belettering van je bedrijfswagen, banners, vlaggen, borden en alle andere producten waar je logo op getoverd kan worden. Onze zorgvuldig geselecteerde partners zorgen voor een perfecte uitvoering.

Bedrijfskleding en textiel ontwerpen

Wij werken met leveranciers die zichzelf al ruimschoots hebben bewezen in kwaliteit en leveren werkkleding van bijna alle bekende merken, in grote én kleine oplagen. Er zijn duizenden mogelijkheden en combinaties mogelijk voor elk budget. Want herkenbare werkkleding is te belangrijk voor jouw bedrijf om het niet te doen.

We zorgen voor een ontwerp dat aan de BTW-eisen voldoet, regelen de bestelling en de opdruk en zorgen dat de kleding bedrukt bij jou terecht komt. Alles wat jij dan nog moet doen is de kleding aantrekken.

Bedrijfsfilm en -fotografie

Een mooi plaatje overtreft steeds meer geschreven tekst. Dat geldt ook zeker voor je website en andere reclames. Nu zijn er foto databanken in overvloed, maar wat is er sprekender dan écht beeldmateriaal van jouw onderneming?

Met een eigen videoboodschap of fotoreportage krijgt niet alleen je website een nog professionelere uitstraling, je kunt ze ook nog eens toepassen op je sociale media, mailcampagnes, op flyers en brochures.

Advies

Ondernemers die te vaak in dezelfde situatie en met dezelfde problemen te maken krijgen, vallen vaak terug op routine. Hun blikveld wordt kleiner, alternatieven uitgesloten. Nieuwe impulsen blijven uit. Met een moeilijk woord leiden ze aan “beroepsdeformatie” en missen hierdoor de knelpunten binnen de eigen werkzaamheden.

Ook te weinig kennis van commerciële en financiële zaken kunnen verder succes flink in de weg staan, zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Sparren met of een advies van een buitenstaander zet je zo weer op het juiste spoor.

kennismakingsgesprek?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest