Website
ontwerpen

Een website is het verlengstuk van je visitekaartje en de vitrine van je bedrijf. Dat doe je niet zomaar ‘even’. Wij maken voor elk budget een professionele website mogelijk.

Als een winkelvitrine

Nadat jij jezelf hebt voorgesteld aan een mogelijke klant, zal deze bij de eerste gelegenheid je bedrijf op internet opzoeken. Het feit dat jij nu deze tekst leest op onze website is daar een mooi voorbeeld van.

Als jouw website de winkel is, dan is het internet de winkelstraat. De eerste indruk die jouw website geeft is, dezelfde indruk die je krijgt wanneer je in een winkelstraat stopt bij een vitrine. Je landingspagina moet meteen voor 100% bij de bezoeker aanslaan. Ga jezelf maar na. Bij welke winkel in de stad loop jij eerder naar binnen? Zeer waarschijnlijk bij die winkel waarvan de vitrine voldoet aan jouw verwachting.

Alles in de juiste verhouding

De eerstvolgende stap is de verwachting waarmaken met de invulling van je website. Dat doen we met voldoende informatie, maar niet teveel en met pakkend beeldmateriaal, maar wel realistisch. Dat jij de website mooi vindt is natuurlijk belangrijk, maar niet de hoofdzaak. Het gaat er om dat het jouw doelgroep aanspreekt en het bezoek comfortabel is. Je website moet in alles zeggen dat ze bij jouw bedrijf op de enige juiste plaats zijn.

Net als bij je logo gaat het om de eerste indruk. Met als doel dat je klant verder op onderzoek gaat en uiteindelijk contact zullen leggen. Je zult merken dat de rol van een professioneel opgezette website een hele belangrijke is voor een succesvolle onderneming. Wij kennen niet alleen al de ingrediënten, maar ook de verhoudingen.

Wie betaalt, bepaalt

Geloof nu niet dat een prachtige online presentatie alleen is weggelegd voor ondernemers met een behoorlijke bankrekening. Voor haast elk budget is bij Visual4All een professionele website mogelijk. Jij betaalt, dus jij bepaalt. Van One-Page tot super uitgebreid. Lever je zelf graag teksten en beeld aan? Voor ons geen enkel probleem. Maar we kunnen het uiteraard ook helemaal voor je verzorgen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Visual4All zet jouw verhaal en wensen om in een responsive WordPress internetsite die helemaal in het plaatje past, gemakkelijk te bedienen is en optimaal te bekijken is op elk beeld.

Voordelen van een website bij Visual4All

R

Persoonlijke kennismaking en intake

R

Professionele en commerciële vormgeving

R

Design met WordPress CSS

R

Inclusief hosting en domeinregistratie (1ste jaar)

R

Responsive webdesign

R

Onderhoud en support mogelijk op prepaidbasis

R

Persoonlijke training in gebruik na oplevering

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De prijzen voor domeinregistratie en hosting worden bepaald door de leverancier en kunnen dus fluctueren.

Wij bouwen onze website met WordPress, één van de meest populaire cms systemen om een website mee te maken. Hierdoor worden alle websites gebouwd in een responsive design en zijn ze altijd optimaal te bekijken op zowel computers, tablets als op mobiele telefoons.

*Een basis hosting biedt 2 GB aan opslagruimte, 12.500 MB dataverkeer per maand en tot 10 mailboxen. Een professional hosting biedt 8 GB aan opslagruimte, 50.000 MB dataverkeer per maand en tot 10 mailboxen.

Bij controle op de aangleverde geschreven content, corrigeren wij waar nodig het gebruik van SEO gevoelige woorden en letten we op de commerciële invulling.

Nabewerking van beeldmateriaal houdt in dat wij de afbeeldingen bewerken naar de stijl van de website en de afbeeldingsgrootte optimaal maken zodat afbeeldingen snel gedowmload worden zonder verlies van kwaliteit.

We plaatsen de aangeleverde privacyverklaring, algemene voorwaarden en disclaimer in een downloadbaar PDF bestand. Het is ook mogelijk dit additioneel als een webpagina te publiceren.

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest