Drukwerk en
Reclames

Dat het maken van reclame voor een bedrijf essentieel is hoeven we hopelijk niet meer uit te leggen. Maar waarom en hoe doe je dat eigenlijk het best?

Jouw vervanger

Als ondernemer mag je er van uit gaan dat gedrukte reclame jouw rol overneemt bij het voorstellen van je bedrijf. Een mooi ontwerp en verzorgd drukwerk zorgt dat die eerste indruk voor jouw klant bepalend is en dat hij of zij zakelijk met je in zee gaat. Daarom is het van groot belang dat jouw drukwerk er piekfijn uitziet. 

Zorgvuldig gekozen leveranciers

Drukwerk is zoveel meer dan alleen wat inkt op papier. Het toont hoe verzorgd en professioneel jouw bedrijfsvoering is. Onze partijen voor het drukken van jouw drukwerk worden daarom ook zorgvuldig gekozen op kwaliteit, prijs en levertijden. Daarnaast stellen we hoge eisen aan de na-service die geleverd wordt zodat een herhaalorder zo gepiept is en eventuele problemen snel worden opgelost.

Voordelen van drukwerk bij Visual4All

R

Ontwerpen uniek en op maat

R

Pre-Press in eigen beheer

R

Gerichte uitbesteding van drukwerk

R

Drukproef en geleverd drukwerk gecontroleerd

R

Persoonlijke service, ook na aflevering

Onze bestsellers

Visitekaartjes

Een visitekaartje is voor een ondernemer onmisbaar. Wij ontwerpen je visitekaartje en regelen het drukwerk. We leveren visitekaartjes in verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Al vanaf 50 stuks!

Wil je een bestaand ontwerp vernieuwen of een heel nieuw ontwerp? Wij zorgen voor alles zodat jij alleen je kaartjes nog in ontvangst hoeft te nemen. Meest gevraagd zijn onze 400 grams hoogglans visitekaartjes. Die kunnen tegen een stootje, zijn vuilwerend en niet beschrijfbaar. Zo blijft jouw kaartje mooi en de informatie altijd goed leesbaar.

 

A5 Flyers

Een A5 flyer is veruit de goedkoopste maar meest effectieve manier om uw boodschap op papier te verspreiden. Een A5 flyer bestaat slechts uit een of twee pagina’s (voor- en achterzijde). Maar het ontwerp van een A5 flyer verdient wel de volle aandacht om zijn effect te kunnen bereiken.

“Weggooien” zeg je? Inderdaad. Maar dat is ook de bedoeling. Het is namelijk bijna onmogelijk voor iemand om een flyer weg te gooien zonder eerst even te kijken wat er op staat. Een scherp ontwerp zorgt er voor dat de boodschap snel overkomt zodat je doelstelling wordt bereikt.

 

Briefpapier

Hoewel de meeste zakelijke correspondentie digitaal verloopt, worden papieren documenten nog steeds volop gebruikt. Een afdruk op gedrukt briefpapier laat een indruk na bij de ontvanger en toont dat je professioneel bent tot in het kleinste detail.

A4 briefpapier is leverbaar in diverse diktes en soorten en al vanaf 250 stuks te bestellen. Uiteraard ontwerpen we je briefpapier in jouw huisstijl en regelen verder alles voor je.

 

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De prijzen voor drukwerk en signing worden bepaald door de leverancier en kunnen dus fluctueren.

 

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest