Huisstijl
pakket

Professionaliteit krijgt pas echt vorm wanneer je in het bezit bent van een goed ontworpen huisstijl. Maar een huisstijl is wel iets meer dan je naam ergens op plakken.

Alles in evenwicht

Je huisstijl is een wezenlijk onderdeel van het imago dat jij je onderneming uit laat stralen. Het is zoveel meer dan je naam en logo ergens op plaatsen. Alles moet in evenwicht zijn, op elkaar aansluiten én ook nog eens bij je bedrijf passen. Welke lettertypes gebruik je en welke dikte en groottes? Wat laat je drukken, wat gebruik je digitaal?

Met zorg gekozen kwaliteit

Daarnast wil je natuurlijk ook niet dat je pas ontworpen huisstijl op kwalitatief slecht materiaal gedrukt wordt. Ook drukwerk is een vertegenwoordiging van je bedrijf. Goedkoop uitziende of slechte materialen tonen nu niet meteen hoe jij je vak uitvoert, toch? Wij selecteren onze leveranciers met minstens zoveel zorg uit als we onze ontwerpen maken. Daarom leveren wij zelf het drukwerk uit nadat we het zelf gecontroleerd hebben. Als wij er niet achter staan, wordt het niet verzonden.

Meer dan alleen drukwerk

Onder de huisstijl vallen niet alleen je logo, briefpapier, facturen, offertes, orderbevestigingen, visitekaartjes en bedankkaarten. Ook je mailhandtekening, gevelreclame, autobestickering, lichtreclames, relatiegeschenken, banner, vlaggen en alles waar jij je bedrijf op kunt etaleren vallen onder je huisstijl. Daarom is het voor ons ontwerpers misschien wel het leukste onderdeel van ons werk.

Voordelen van een huisstijl bij Visual4All

R

Persoonlijke kennismaking en intake

R

Samenstelling op maat

R

Ontwerp, bemiddeling, druk, controle & levering

R

Persoonlijke service, ook na aflevering

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De prijzen voor drukwerk en signing worden bepaald door de leverancier en kunnen dus fluctueren.

 

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest