Gratis website analyse

Is jouw website nog wel van deze tijd?

Toen jij je website voor het eerst online zag, was je zo trots als een pauw. Alles klopte, alles werkte, alles was precies zoals het moest zijn. Maar hoe lang is dat ook alweer geleden?

Je bent echt geen uitzondering als jij je website daarna gewoon lekker met rust hebt gelaten. Je kunt online gevonden worden. Daar gaat het toch om? Je website werkt nog prima, dus waarom zou je die laten vernieuwen? Tja, je kunt je offertes en facturen ook prima maken op een ouderwetse typemachine. Maar zeker weten dat dat niet het geval is.

We leggen je graag even uit waarom ook een website niet het eeuwige leven heeft en bieden jou een gratis analyse aan waarmee we alle knelpunten duidelijk voor je zichtbaar maken.

Waarom je website vernieuwen?

Wij merken dat het erg moeilijk is om ondernemers in te laten zien dat hun website echt niet meer bij de tijd is. Het is ook lastig wanneer je iets dat in jouw ogen prima funcioneert, toch moet vervangen. Als je er niet regelmatig mee bezig bent, is het logisch dat je denkt dat je website nog heel goed mee kan. We sommen de punten van deze gratis analyse daarom even voor je op.

We checken je website op

Mobiele weergave

Is je website ook op een telefoon en tablet goed zichtbaar? Een website wordt nu veel meer mobiel bekeken.

Afbeeldingen

Vandaag de dag zijn veel sprekende, grote afbeeldingen op een website misschien nog wel belangrijker dan de tekst.

Indeling

Net als behang, interieur en kleding zijn ook websites onderhevig aan modegrillen. Ziet je website er nog modern genoeg uit?

Tekstuele inhoud

Hoe zijn de teksten op je site op het gebied van SEO en dual content? Is het niet te veel tekst? Want dat kan averechts werken.

Upload tijd

Met het ‘snel’ even op de telefoon een site bekijken, is een snelle uploadtijd van groot belang. Te lang wachten = verder kijken.

Beveiliging

Is je website wel goed genoeg beveiligd? Kloppen de Privacy Verklaring, Algemene Voorwaarden en Disclaimer nog?

MELD JE NU GRATIS AAN

Wil je graag zeker zijn dat jouw website nog even mee kan? Schrijf je site dan nu in voor een analyse. In tegenstelling tot velen, voert Visual4All dit onderzoek hoogstpersoonlijk voor je uit. Gratis en voor niets!

Patrick Kustermans

HOE GAAN WE TE WERK?

Nadat wij jouw inschrijving hebben ontvangen en bevestigd, gaan we meteen met onze analyse aan de slag. We kijken eerst jouw website optisch na en controleren hierbij ook de responsitiviteit. Verder kijken we na of de tekstuele inhoud van de website strookt met de hedendaagse gebruiken. We kijken niet enkel of de tekst qua SEO voldoende inhoud heeft om goed door de zoekmachines geïndexeerd te kunnen worden. We checken ook of er niet te veel (of te weinig) tekst op de website staat. Te weinig tekst wordt door zoekmachines slecht of zelfs niet gevonden. Te veel tekst wordt vandaag de dag als storend gezien door bezoekers. Men is nu veel meer gefixeerd op beeld. Sprekende foto’s maar zeker ook videobeelden scoren hoog. Verder letten we op de commerciële waarde van de geplaatste teksten en beelden.

Ook de indeling van de website komt aan de beurt. Omdat veel klikken en scrollen met name op mobiele apparaten niet praktisch is, kijken we of je website hier ook op dit gebied in orde is. Wanneer we de uploadtijden en beveiliging ook hebben nagekeken, stellen we een rapport op. Dit rapport nemen we in een persoonlijk gesprek samen met je door. Hierbij onderbouwen we onze opmerkingen en bieden je meteen een plan van aanpak voor probleempunten aan.

GRATIS? ECHT?

 

Ja, inderdaad. We doen de analyse he-le-maal gratis voor je. Dat wil zeggen; No cure, no pay. Wanneer wij onze analyse met je hebben doorgenomen, ben je zelf helemaal vrij in de keuze of je onze adviezen opvolgt of (nog) niet. Maar natuurlijk zijn er nog wel enkele spelregels aan verbonden.

Deelnameformulier

Wil jij graag gebruik maken van deze geweldige aanbieding en ook zeker weten of je website de plank niet misslaat? We geven je geen ongelijk. Geef hieronder je gegevens aan ons door en wij beginnen er meteen aan.

Deelname formulier gratis website analyse

Aanvinken voor akkoord

Pin It on Pinterest