Nieuws

Actie voor de ZZP-er

1 apr, 2020

4 april is het de DAG VAN DE ZZP-ER. Maar velen zullen in deze moeilijke periode niet in een feestelijke stemming zijn. Als ZZP-er in een niet cruciale beroepsgroep komt iets als marketing voor jou wel na de crisis. Maar niets is minder waar. Want dan is een herverdeling van het aanbod in jouw doelgroep niet geheel ondenkbaar. Er kan ook een overaanbod ontstaan omdat iedere ondernemer die met ZZP-ers werkt, zo snel mogelijk de schade weer in wil halen. Kortom er zal een verschuiving plaatsvinden waardoor men op zoek gaat naar een nieuwe partij en dat ben jij misschien wel. Het probleem is alleen dat de zoekende aanbieder jou helemaal nog niet kent.

Kosten beperken

Veelal zullen deze aanbieders online op zoek gaan naar een nieuwe (ZZP-)partner. Dan is het natuurlijk hartstikke belangrijk dat juist jouw logo en jouw website er aan alle kanten uit springt. Was je vlak voor de Coronacrisis net van plan om je presentatie eens goed aan te pakken? Of was je net als ZZP-er begonnen en had je net de inschrijving bij de Kamer van Koophandel achter de rug toen dit noodlot toesloeg? Wellicht heb je inmiddels zelf geprobeerd een logo te maken en een website in elkaar te flansen, maar weet je eigelijk ook wel dat het niet is wat het zou moeten zijn. Je hebt in elk geval (zeker nu) alle kosten zo veel mogelijk proberen te beperken.

Ons steentje in deze crisis

Omdat ook Visual4All een steentje bij wil dragen in deze crisis, reiken wij als mede-ZZP-er je een virtuele, helpende hand in de vorm van een speciaal “ZZP STARTERSPAKKET”. Met dit pakket ontwerpen we een passend logo voor je bedrijf, richten we een bedrijfsmailadres voor je in en verzorgen we een complete, professionele one-page-website die niet onder zal doen voor die van jouw concurrent. Hiervoor bouwen je je website met de websitebuilder van DIVI, waarmee we je site later onbeperkt verder uit kunnen bouwen. Jouw website is dus meteen een investering voor de toekomst van je bedrijf.

50% korting

Als ZZP-er krijg je de hele maand april 50% korting op ons ZZP STARTERSPAKKET. Daarmee komt dit pakket op een totaalprijs van € 299,00.
Je betaalt dan bij aanvang € 49,00. (Dit zijn de kosten die wij maken voor het afsluiten van hosting en domeinregistratie voor het eerste jaar.) Het restant volgt wanneer we alles aan je overdragen en je website online zetten.

Wil jij straks goed voorbereid na de crisis de draad weer op pakken? Neem dan contact met ons op of stuur ons je gegevens met het formulier hieronder. We staan klaar om voor je aan de slag te kunnen gaan.

Toelichting op dit pakket

Het persoonlijke intakegesprek voeren we volgens het advies van het RIVM, telefonisch. Daarin verzamelen we je wensen en voorkeuren voor het logo en bespreken we de invulling van de website.

De basis hosting biedt 2 GB aan opslagruimte, 12.5000 MB dataverkeer per maand en je kunt tot 10 mailboxen voor je bedrijf aan (laten) maken

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Verder zijn op deze actie onze algemene voorwaarden van toepassing zoals deze op deze website te lezen zijn.

Ik maak graag gebruik
van deze aanbieding !

Ben jij ZZP-er en wil jij zo gauw het weer kan en mag er goed voorbereid weer voor gaan? Stuur ons dan je gegevens. Wij nemen zo snel we kunnen contact met je op om alles verder af te spreken.

Actie voor ZZP-ers - ZZP Starterspakket voor 299,00

Pin It on Pinterest

Share This