Recensies

Wat zijn jouw ervaringen?

 

Klachten? Meld het ons. Tevreden? Geef het door aan anderen.

Want jouw ervaringen kunnen voor anderen een grote hulp zijn. Maar eigenlijk willen wij uiteraard ook heel graag weten hoe jouw ervaringen met Visual4All zijn.

Verplicht veld

Een website van Visual4All? Vul 'm hier maar in.

Dit zijn hun ervaringen

 

Flexibel Meedenken

Ik heb Patrick leren kennen als een creatief persoon, die zeer goed op basis van wat hij hoort, ook tussen de regels met een goed passend creatief concept komt. Hij denkt mee, toont flexibiliteit en blijft daarbij creatief. Een afspraak is een afspraak. Top!

TK Consulting
https://www.tkconsulting.nl

Visual4All staat altijd voor je klaar, ook nadat je website draait.

“Visual4All heeft mijn website snel, effectief en mooi opgebouwd voor een redelijke prijs. Het fijne is dat je het pakket kunt kiezen dat bij jou past, zodat je een op maat gemaakte website, Facebook pagina enz hebt. Tevens kun je met al je vragen steeds terecht en wordt je snel en goed geholpen, ook nadat je website draait.”

Pedicure Moniek Breda
http://www.pedicuremoniekbreda.nl

Vakmanschap en service gericht op jouw bedrijf

Visual4All is een prima partner om je website, maar ook andere reclame uitingen te verzorgen. Patrick combineert goed vakmanschap aan een service gericht op jouw bedrijf. Een echte aanrader!

Care Insight
http://www.care-insight.nl

Sparren met iemand die kennis van zaken heeft

Een brainstormsessie gehad met Patrick van Visual4All over mijn bedrijf. Het is zo waardevol om te sparren met iemand die kennis van zaken heeft. Bedankt Patrick voor de inspirerende avond.

Studio Syl
http://www.studiosyl.nl

Het totaalplaatje klopt, welk pakket je ook kiest

Een vakman die op een simpele en intuïtieve wijze uitlegt hoe je niet alleen je website aantrekkelijk kunt maken maar ook wat je daadwerkelijk aanbiedt. Je boodschap moet overkomen, dat is je prioriteit. Iets wat Patrick als geen ander kan. Daarnaast klopt het totaalplaatje, welk pakket je ook kiest.

MBS Activities

Pin It on Pinterest