Project

TVR Keuringen

Opdrachten: Starterspakket Basis, Huisstijlpakket Custom
Onderdelen: Logo, huisstijl, stickers, stempel, website

Het pas geregistreerde bedrijf TVR Keuringen voert keuringen uit voor arbeidsgerelateerde materialen. Omdat alles in een sneltreinvaart gelanceerd diende te worden. Adviseerden wij Toine van Rijen om te beginnen met een starterspakket, om zo alvast online vindbaar te zijn. Gedurende de opdracht kwamen nog meer wensen boven water waarbij wij Toine graag van dienst waren.

Website

Om snel professioneel online te zijn, is een one-page website meestal de beste strategie. Maar soms is een extra pagina voor meer uitleg nodig en ook net wat gebruiksvriendelijker. We begonnen op basis van een gratis one-page thema en gaven dit een paar extra pagina’s.

Logo

Voor het logo kregen we de vrije hand, met als enige voorwaarde dat het industrie en kracht uit moest stralen. Geel en zwart is hiervoor een sterke combinatie. Het gele vinkje in het midden verwijst naar het (goed-)keuren.

Huisstijl

Je visitekaartje vertelt de lezer wie je bent en wat je doet en zorgt dat de persoon in kwestie contact met je op gaat nemen. Echter is het keuringspakket wat TVR Keuringen aanbied zo groot dat het onmogelijk was om deze als opsomming op een visitekaartje te krijgen. Door deze lijst slim te verwerken in de achtergrond, slaagden we hier alsnog in.

Overige opdrachten

Om als keurmeester als professioneel gezien te worden, is een sterke huisstijl van groot belang. Daarom liet TVR Keuringen alle ontwerpen aan ons over. Zo ontwierpen we het briefpapier, de factuur, de keuringsstickers en de stempel waarmee het rapport afgestempeld wordt. Uiteraard verzorgden wij ook de verdere levering van al deze spullen.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest