Project

TK Consulting

Opdracht: Onlinepakket Custom – Presentatiepakket
Onderdelen: Logo, huisstijl, website, A5 Flyers

TK Consulting biedt bedrijven uit de verpakkingsindustrie op internationaal niveau commerciële ondersteuning en help ze op het gebied van marketing en management. Al vanaf het eerste uur maken we voor TK Consulting mock-ups van verpakkingen. Een uiterst fijne samenwerking tussen twee partijen die elkaar begrijpen en versterken in creativiteit. Tot op heden was een website voor TK Consulting niet een eerste prioriteit. Maar met de deelname aan diverse beurzen moest het er nu toch maar eens van komen. Niet alleen een website, maar ook een beursstand en foldermateriaal voor een Engelse partner stonden op het menu. 

Website

Om onze klanten meer opties te kunnen bieden in WordPress thema’s biedt Visual4All naast thema’s van Nexus, nu ook thema’s aan die gebouwd worden met de Divi websitebuilder. Deze software is een van de meest gebruikte websitebuilders ter wereld en maakt het mogelijk om een website tot bijna op de letter te personaliseren. Omdat de website van TK Consulting zeker ook bedrijven in het buitenland aan moet spreken, werd er gekozen voor Divi. Om te beginnen werd er verzocht de site in het Engels op te maken. In de nabije toekomst volgen nog een Nederlandse en Duitse versie. Nieuw is de opbouw van een landingspagina die in feite alle onderdelen van TK Consulting al in beeld brengt. De links verwijzen dan naar een plaats op dezelfde pagina in plaats van naar een aparte pagina. Zo wordt de boodschap zakelijk, kort en bondig overgebracht. Verder zorgen mooie, grote afbeeldingen voor de juiste sfeer.

Beursstand

Vanwege deelname aan diverse beurzen vroeg TK Consulting ook om een ontwerp voor de stand. Omdat de beursorganisator zelf voor de druk en ophanging van de wandbekleding zorgde, hoefden we ons alleen te buigen over het ontwerp. Samen met TK Consulting werd er bekeken in welke sfeer de stand het beste tot zijn recht zou komen. Aan de hand van de persoonlijke wensen van TK Consulting zorgden we voor een ontwerp én de kant en klare drukbestanden zodat de gedrukte panelen 100% zouden overeenkomen met het ontwerp.

A4 Brochure CBT Packaging

Als vertegenwoordiger van CBT Packaging, een producent van verpakkingen in het Verenigd Koninkrijk, had TK Consulting een brochure nodig die gegeven kan worden aan geïnteresseerde beursbezoekers en potentiële klanten. Hoewel niet TK Consulting maar CBT Packaging in deze de opdrachtgever in deze was, kregen we volledige vrijheid voor de opmaak. Enige Engelse invloeden konden hierbij niet worden vermeden, maar de folder moest wel een internationalere look krijgen in vergelijking met een traditionele Engelse opmaak. Daar CBT Packaging zelf het drukken van de folders regelde, zorgden wij ook hier voor een drukklare opmaak.

Mock-Ups

Niet specifiek voor dit project, maar wel met grote regelmaat, maakt Visual4All mock-ups van (nog) niet bestaande verpakkingen. TK Consulting gebruikt deze in het verkoopgesprek ter beeltenis van hoe de verpakking van een potentiële klant er exclusiever uit zou kunnen zien. Hierbij nemen we een standaard verpakking als uitgangspunt en dit zetten wij om naar een andere vorm van verpakking. Bijvoorbeeld van doosje naar bus, of van folieverpakking naar doosje. Meestal gaat het hier om reeds bestaande merken en producten. Maar soms ook om producten die nog op de markt moeten komen.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest