Project

Niels van Willegen

Opdracht: Starterspakket Custom
Onderdelen: Logo, huisstijl, website

Dat de inspiratie komt niet altijd vanzelf de mouwen uitstromen, met name als je helemaal niet bekend bent met het vakgebied van de klant. Dat bleek wel bij het realiseren van deze opdracht. Freelance trompettist Niels van Willegen wist ons te contacteren na een tip van een andere muzikale cliënt van Visual4All. Een trompet als leidend onderwerp. Deze uitdaging konden we echt niet uit de weg gaan. Na de uitvoerige intake gingen we aan de slag.

Website

Niels zocht voor zijn website een passend thema uit uit het aanbod van Nexus Themes. De site werd op verzoek voorzien van een uitgebreide agenda waar klanten en opdrachtgevers optimaal op de hoogte kunnen blijven van alle komende én reeds uitgevoerde activiteiten. Door de gemakkelijke interface van dit thema kan Niels deze agenda heel gemakkelijk zelf onderhouden en invullen. Natuurlijk mocht een pagina waarop  beeld en/of geluid gepubliceerd kan worden niet ontbreken.

Logo

Freelance trompettist Niels van Willegen schakelde Visual4All om zijn totale visualisatie te verzorgen. Na een uitgebreid intakegesprek zijn we gestart met het logo waarvoor Niels hele specifieke wensen had. Met als hoofdzaak dat het logo meteen duidelijk moest maken dat het een trompettist vertegenwoordigd. Kleurstelling en lettertype mochten niet te frivool zijn, maar wel modern en passend bij Niels als persoon.

Huisstijl

Naast de ontwerpen voor digitaal briefpapier en factuur, maakten we voor Niels visitekaartjes die geheel de stijl ademen van zijn website. De kaartjes hebben we laten drukken op een dikker papier met een hoogglans coating.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest