Project

Atelier 1888

Opdracht: Starterspakket Basis (aangepast zonder logo)
Onderdelen: huisstijl, website

Beeldend kunstenaar Katja Tempelaars had voor Atelier 1888 al een logo en huisstijl maar had vanwege haar beperkte budget nog altijd niet de gelegeheid gekregen om online te gaan. Een kunstgalerij professioneel online brengen met beperkte middelen, laat dat nou een mooie klus zijn voor Visual4All.

Website

We hebben met dit basis starterspakket een website ingericht d.m.v. van een gratis thema. Op verzoek hebben we de website voorzien van een online Gallery waar bezoekers haar werken kunnen zien en eventueel kopen d.m.v. mailcontact.

Vervolgens hebben we voor Atelier 18888 een bedrijfspagina ingericht op Facebook zodat haar werken en acties ook daar gevolgd kunnen worden. Ook hebben we mailadressen aangemaakt voor haar zakelijke mail.

Huisstijl

Omdat Katja al in het bezit was van een logo dat prima voldeed, hebben we met de ruimte die daardoor vrij kwam in het pakket gezorgd voor passende visitekaartjes en deze laten drukken op hoogglans, 400 gr papier zodat deze in alle omstandigheden mooi blijven en zelfs beschremd zijn tegen verkleuring door UV.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest