Project

Administratiekantoor Hartmans

Opdracht: Starterspakket Basis (aanvullend huisstijl)
Onderdelen: Logo, huisstijl, website

Direct na het behalen van haar diploma liet Samantha Hartmans zich registreren bij de Kamer van Koophandel. Zij werd door haar vader, die al geruime tijd een trouwe klant is, geadviseerd om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om haar bedrijf ook meteen goed en zichtbaar te profileren in de markt. Ondanks dat haar budget begrijpelijk erg beperkt was, wisten we toch in onze opzet te slagen.

Website

Het hoofddoel was voor Samantha dat ze alvast online gevonden kon worden en haar klanten contactgegevens konden vinden. De planning voor de toekomst is om met een uitgebreidere website meer informatie te verschaffen. Dus hebben we gezorgd voor een voorlopige one-page site met aparte contactpagina, uiteraard wel helemaal in huisstijl. 

Logo

De voorkeur van kleuren voor de huisstijl gingen naar grijs en roze. Wel een lastige combinatie aangezien adminstratieve bedrijven normaal gesproken strikt zakelijk en niet al te opvallend in beeld willen komen. Door wat te experimenteren met diverse kleurstellingen zijn we uiteindelijk op dit logo uitgekomen. Vrouwelijk, opvallend maar zeker ook zakelijk. Hier heeft Samantha’s bedrijf zeker een eigen identiteit gekregen die zal opvallen tussen haar concurrenten.

Huisstijl

In de administratieve wereld is een visitekaartje onmisbaar. Daarom hebben we die als extra aan het basispakket toegevoegd. Het ontwerp van de kaartjes hebben we uiteraard helemaal in de huisstijl gehouden en laten drukken op 400 grams papier. Ook zijn de kaartjes voorzien van en hoogglans laagje zodat ze tegen een stootje kunnen.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest