• Website Onderhoud

 • Grote beurt, kleine beurt, APK?

 • Een website is net als een auto. Af een toe een onderhoudsbeurt, af en toe een controle, en hij blijft je trouw van dienst. Maar waarom brengen de meeste ondernemers dan wel hun auto naar de garage voor een beurt en laten ze hun websites waar zoveel tijd en energie aan besteed is aan hun lot over? Een klant van ons kwam met het verzoek om zijn hele website op de schop te gooien na een opmerking van een klant. Deze was het opgevallen dat de laatste vernieuwing aan de website al van meer dan drie jaar geleden was. Ineens werd duidelijk waarom er zo weinig bezoekers naar de website kwamen. Hoewel hij erg vernieuwend is in zijn vak en een kei van een vakman, kwam hij op het internet over als een stoffige onderneming die qua werkmethodes vastgeroest zat in de jaren 90. Hij had voor veel geld deze site bij aanvang van zijn onderneming laten maken, er later nog wat fotomateriaal aan toegevoegd en daar bleef het bij. De technische kant van de site werd wel netjes bijgehouden door de websitebouwer, maar het was hem nooit duidelijk gemaakt dat je ook aan de uiterlijke kant af en toe onderhoud moet plegen.

  Gebrek aan zin, interesse en tijd zijn de twee hoofdredenen zijn van achterstallig onderhoud van een website. Daarom adviseren wij onze klanten om het onderhoud door ons uit te laten voeren, vooral wanneer zij zelf al denken het onderhoud niet zelf consequent bij kunnen houden. Wij bieden jou verschillende mogelijkheden die er voor zorgen dat jouw website als een zonnetje blijft werken en je klanten geboeid houdt. Want naast het technische onderhoud, adviseren we jou wanneer we zien dat de inhoud ook weer eens wat vernieuwing kan gebruiken. Het is zelfs mogelijk om aanpassingen en vernieuwingen ook mee te nemen in het onderhoud. Zo hoef jij je echt nergens geen zorgen meer over te maken en hou je jouw website in top-conditie!

 • 1 Jaar Online Onderhoud voor slechts € 15,00 per week

  Jij hebt als ondernemer absoluut geen tijd om je met jouw website bezig te houden, maar je wil natuurlijk wel graag dat je klanten up to date blijven van je laatste nieuwe ontwikkelingen of werkzaamheden. Hou jouw website dan optimaal werkend met een vast onderhoudscontract.  Hierin worden alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden van jouw website meegenomen en beheren we op on-demand je website waar het gaat om vulling of wijziging van de inhoud. Onder dit TOTALE onderhoudspakket vallen oa.:

  • WordPress, website thema, widgets en plugins altijd up-to-date (wekelijkse check-up)
  • Installatie en instructie van alternatieve plugin; wanneer deze niet meer met de nieuwste versie van WordPress werkt
  • Ontwerpen, plaatsen, wijzigen en onderhoud van de inhoud; pagina’s teksten, afbeeldingen, video (ook Facebook)
  • Website/Facebook gerelateerde ontwerpen maken en plaatsen (afbeeldingen, advertenties, acties, enz.)*

  *Vraag vooraf even naar de voorwaarden

 • PrePaid Onderhoud al vanaf € 120,00

  Een PrePaid Onderhoudskaart is handig wanneer jij zelf graag bepaalt hoeveel budget je aan onderhoud besteed. Bovendien laat het jou bepalen wanneer je het onderhoud uit wil laten voeren, iets wil laten ontwerpen of bijwerken. Daarnaast is he ook mogelijk om met deze kaart periodiek basis onderhoud uit te laten voeren. Je kunt een PrePaid Onderhoudskaart inzetten voor oa.:

  • Updaten van plugins van uw website
  • Foto's en teksten aanpassen of plaatsen
  • Extra pagina's aanmaken
  • Avertenties maken en plaatsen (ook op Facebook)*

  *Vraag vooraf even naar de voorwaarden

 • Geen tijd, geen zin?

  Je wil wel, maar hebt absoluut geen tijd tijd (en zin) om een website te onderhouden. Of ben jij een echte digibeet en is het jou allemaal abacadabra hoe het met zo'n website werkt? Nu is er Visual4All PrePaid Onderhoud. Wij onderhouden jouw website zodat die optimaal blijft draaien. We voegen op aanvraag zelfs teksten, afbeeldingen en toe of wijzigen de inhoud. Jij bepaalt wat je voor je onderhoud betaalt. Jouw eigen website zonder gedoe. Is dat niet gemakkelijk?

  Meer informatie of een offerte aanvragen

 • Overtuigd?

  Ben jij net als wij net zo enthousiast om die ene juiste stap te zetten en je bedrijf vol trots aan de wereld te tonen, maar zit je nog met wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bijten echt niet en leggen je alles heel graag nog een keertje in een persoonlijk gesprek aan jou uit. Of ben jij na het lezen van deze informatie juist helemaal om en kun je geen excuus meer verzinnen om het niet te doen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze offerte aan.

  Neem contact op of vraag hier jouw offerte aan