Webdesign
Bergen op Zoom

Website ontwerper in Bergen op Zoom

Als ondernemer in Bergen op Zoom wil jij toch niet maanden zitten wachten totdat jouw website online is? Liefst heb je ook een website die jij zelf ook gemakkelijk kunt beheren. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend met het WordPress CMS-systeem werken. Hiermee bouwen wij al onze professionele websites, snel en helemaal naar wens van de klant. Afhankelijk van hoe uitgebreid jouw wensenpakket is kan je website in al binnen enkele weken online staan.

Voordelen van een website bij Visual4All

R

Snelle persoonlijke service vanuit Rucphen

R

Persoonlijke kennismaking en intake

R

Professionele en commerciële vormgeving

R

Design met WordPress CSS

R

Inclusief hosting en domeinregistratie (1ste jaar)

R

Onderhoud en support mogelijk op prepaidbasis

R

Persoonlijke training in gebruik na oplevering

Websites met een responsive design

Al onze websites worden ontworpen in een responsieve design. Dit wil zeggen dat jouw website zich aanpast aan het formaat scherm waarop deze bekeken wordt. Of je nu kijkt op je telefoon, tablet of laptop, jouw website laat geen steken vallen en is op elk scherm optimaal in beeld.

Jouw website in Bergen op Zoom met WordPress?

Jouw website bouwen we met het CMS Systeem, WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld en dat is niet zomaar. Websites op een basis van WordPress zijn uiterst betrouwbaar, heel betaalbaar en altijd up-to-date volgens de laatste ontwikkelingen op websitegebied.Daarnaast zijn ze goed vindbaar bij zoekmachines, geoptimaliseerd voor weergave op tablets en mobiele telefoons, gemakkelijk aanpasbaar en zeer gebruiksvriendelijk zodat er vrijwel iedereen snel mee om kan gaan.

maak vrijblijvend kennis
wanneer spreken we af?

Wij zijn altijd nieuwsgierig naar al je geweldige ideeën als ondernemer en we hoe die op een fantastische manier aan jouw doelgroep kunnen presenteren. Neem hier vrijblijvend contact op, dan spreken we een keer af?

Pin It on Pinterest