• Visual4All partner van Nexus Themes

    november 9, 2018
  • Nexus Themes is operationeel als leverancier van premium WordPress thema’s in meer dan 110 landen aan meer dan 12.500 gebruikers. Hun gigantische aanbod van vooringerichte website thema’s maakt dat er een perfect thema is voor haast elke beroepstak. Voor Visual4All was de keuze om te werken met thema’s van Nexus Themes niet zo moeilijk. Besparing in tijd voor inrichting van een website betekent immer besparing in kosten voor onze klanten.

    Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze benoeming bij Nexus Themes als officieel partner. Hiermee worden wij als webdesigner ook actief betrokken bij de verdere ontwikkelingen van de thema’s. Dankzij deze geweldige twee-weg-communicatie zijn we in staat het maximale uit elk thema te halen, zodat jouw website letterlijk en figuurlijk het scherm afspat. Groots in beeld, maar dan voor een bescheiden prijs. Wie wil dat nu niet?

    Dat ze bij Nexus Themes onze kennis en inzet waarderen, steken ze echt niet onder stoelen of banken. Elke partner heeft daarom een eigen profiel gekregen waardoor ook de directe klanten van Nexus Themes de gelegenheid krijgen om direct met een specialist in contact te komen.

    Bekijk ons profiel bij Nexus Themes