• Visual4All 1 jaar!

  september 22, 2017
 • Een jaar om. NU AL??

  Het leek nog maar een maand geleden. Toch kwam ik op 22 september 2016 zo trots als een pauw buiten bij de Kamer van Koophandel. Mijn eigen bedrijf “Visual4All” was een feit. Het leek of vanaf dat moment alles in HSL-treinvaart ging. Ik had nooit kunnen vermoeden dat zelf ondernemen zo uitdagend, zo voldoening gevend, zo spannend en leerzaam, maar vooral zo leuk zou zijn. Hoewel het werken vanuit huis een geheel nieuwe ervaring voor mij was, vliegen ondanks het missen (of zou het juist dankzij zijn) van de dagelijkse gesprekken met collega’s de dagen voorbij.

  In dit eerste jaar heb ik met veel beginnende en ervaren ondernemers kennis gemaakt en mogen voorzien van de visuele uitstraling van hun onderneming op diverse vlakken. Hiervoor wil ik deze mensen nogmaals bedanken voor het vertrouwen dat zij in Visual4All stelden en de geweldig leuke opdrachten die ik uit heb mogen voeren en in de toekomst nog aan mijn portfolio toe mag voegen.

  En doorrrrrrr!

  Alhoewel 1 jaar eigen baas een klein feestje waard is, blijven we natuurlijk niet te lang hierbij stilstaan. Er is werk aan de winkel. Op het menu staat nog een realisatie van een grotere werkruimte, natuurlijk het uitbreiden van de klantenkring en deelname/bezoeken aan diverse trainingen en vakbeurzen om Visual4All helemaal up-to-date te houden.

  Ben of ken jij iemand die zakelijk eigenlijk wel wat beter in beeld mag komen? Kom maar op, na zo’n fantastisch jaar neem ik die uitdaging heel graag aan!