• Trots op onze nieuwe jas!

    juni 8, 2017
  • Als wij jouw als klant op alle manieren helpen om jezelf optimaal te presenteren aan jouw doelgroep, mogen wij natuurlijk niet verzuimen dit ook te doen. Het heeft het nodige welbekende zweet en zeker ook tranen (vooral van vreugde toen ie eindelijk af was), maar we mogen hem nu eindelijk laten zien, onze nieuwe jas. Met ontzettende veel trots presenteren wij jullie; onze geheel vernieuwde website. 

    Nog meer informatie gemakkelijk bereikbaar

    We hebben lang gezocht naar een thema dat helemaal aansloot bij onze eisen. Sinds de oprichting van Visual4All is onze service steeds verder uitgebreid. Ons dienstenpakket is enorm gegroeid en om alles helder en duidelijk aan jou als bezoeker over te brengen was onze oude website helaas niet uitgebreid genoeg meer. Met deze nieuwe online vormgeving kunnen we je nog beter op de hoogte houden van wat Visual4All voor jou kan betekenen en het ziet er nog fraai uit ook, al zeggen we dat zelf ;-)

    Omdat ook wij elke vorm van kritiek zien als een kans, zijn we natuurlijk ook heel benieuwd naar wat jouw mening is. Mis je nog iets, kan volgens jouw iets beter of duidelijker in beeld worden gebracht? Laat het ons dan weten. Heel veel plezier op onze nieuwe website!