• Susan Sports

  • Susan Sports, zo heet het bedrijf van Susanne Brouwers. Susanne geeft met haar bedrijf sportlessen aan scholieren, organiseert en begeleid bootcamps en geeft paardrijlessen. Veel te sportief om achter een PC te zitten. Toch heeft ook Susanne ingezien dat een bedrijf zonder gezicht geen kans tot slagen heeft. Tijdens het intakegesprek waren we er dan ook snel uit dat een Starterspakket voor haar de meest geschikte oplossing zou zijn die bovendien ruim binnen haar beperkte budget viel.

    Na registratie van haar domein en vastleggen van webhosting hebben we haar website ingericht op de basis van een gratis WordPress thema, Zerif Lite. Leidraad voor de inrichting waren de kleuren die Susanne koos voor haar door ons ontworpen logo. Omdat zij nauwelijks tijd heeft voor andere bezigheden naast haar drukke onderneming, waren er gen afbeeldingen genoeg voor handen om de website op een pakkende wijze mee an te kleden. Hierop hebben we samen met Susanne online naar afbeeldingen gezocht bij fotodatabank 123RF.com. Hierop hebben wij voor haar de foto’s aangeschaft, gedownload, bewerkt en op haar nieuwe website geplaatst.

    Natuurlijk is ook een sportieve ondernemer niets zonder visitekaartjes. Daarom hebben we voor Susan Sports visitekaartjes ontworpen en 500 stuks uitgeleverd. Want ook deze vallen bij ons standaard onder het Starterspakket.