• Studio Syl

  • Soms krijgen we bij Visual4All wel eens opdrachten binnen vanuit een verrassende hoek. Waar je bij het woord “beroepsgroep” geneigd bent om te denken aan beroepen die je zoekt in de industrie, land- en tuinbouw, administratie, zorg of bouw, zou je haast de zogenaamde “vrije beroepen” vergeten. Zo hebben we in onze klantenkring diverse artistieke bedrijven welkom mogen heten. Muzikanten, kunstenaars en ook schrijvers. Zo klopte Sheila de Pauw van Studio Syl aan bij Visual4All voor een sparring. Zij had een hoop ideeën voor haar verhalen en boeken maar raakte door haar enthousiasme het overzicht kwijt. 

    Na een intensieve sparringsessie van 4 uur wisten we het grootste deel van deze ideeën om te zetten in realiseerbare marketingplannen en kwamen er zelfs kansen aan het licht waar zij in eerste instantie helemaal niet aan gedacht zou hebben. Als je samen met iemand nadenkt en brainstormt zijn de resultaten vele malen vrachtvaarder dan wanneer je helemaal alleen alles moet bedenken en uitwerken.

    Na deze bijzonder succesvolle sparring heeft Sheila dan ook meteen een aantal ideeën omgezet in daden door Visual4All te vragen om haar Studio Syl te voorzien van een vrolijk logo dat bij haar past als mens, als ondernemer en meteen het juiste gevoel bij haar klantenkring oproept. Sheila had voor Studio Syl al wel een website  proberen te bouwen, maar door gebrek aan tijd en de nodige kennis stagneerde dit proces al snel. Wij openden voor haar een hele nieuwe hosting, verhuisden haar domeinnaam naar een veel voordeligere hostingpartij die veel meer aansluit bij haar online behoefte en bouwden een website die helemaal aansluit bij haar logo voorzien van een online showroom en passende afbeeldingen. Met als resultaat een site waar Sheila’s creativiteit van afspat, maar wel met een gemakkelijk te realiseren budget gemaakt.

  • Naast Studio Syl lieten we nog 2 andere domeinen registreren die Sheila later gaat inzetten om de andere in de sparring vastgelegde ideeën te kunnen realiseren. Voor het domein Theaterscripts.nl hebben we meteen ook een logo ontworpen en het domein laten doorsturen naar het domein van Studio Syl. Zo kan men Sheila’s bedrijf op twee manieren online benaderen.

    Later gaan we ook voor Theaterscripts.nl een passende website maken zodat Sheila haar diverse klantenkring nog meer gespecificeerd kan voorzien van informatie. Natuurlijk hebben we ook gezorgd dat Studio Syl ook op Facebook herkenbaar kan worden getoond door de bedrijfspagina in dezelfde stijl in te richten.