• Starters

  • Als startend ondernemer is het logisch dat je je meteen richt op je werkzaamheden. Het zijn immers je inkomsten. Maar wat velen vergeten is dat je start met een bedrijf zonder gezicht. Nu je begint heb je waarschijnlijk dankzij je kennissenkring toch al werk zat. Dat logo? Komt later wel. Eerst geld verdienen. Maar je toekomstige klanten, de klanten die jij nog niet kent en nog belangrijker, die jou niet kennen? Jouw klanten die je in de nabije toekomst nodig hebben, gaan nu al op verkenning en dat doen ze online. Social media zoals Facebook worden steeds vaker ingezet bij het zoeken naar een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Tja, en zonder gezicht wordt het moeilijk om op te vallen en een sterke eerste indruk achter te laten. Zorg daarom dat je bij het starten zo snel mogelijk zorgt voor een sterk bedrijfslogo en dat je online gevonden wordt. Ben je voor je werk vaak onderweg? Zorg dan dat ook je voertuig herkenbaar is. Hoe vaker jouw logo gezien wordt, des te makkelijker zullen ze jouw bedrijf herkennen bij het zoeken.

    Een logo ontwerpen en een website of Facebookpagina inrichten is tegenwoordig toegankelijk voor iedereen. Maar op een professionele manier deze zaken aanpakken kost als je niet thuis bent in deze zaken heel veel tijd. Tijd die jij eigenlijk niet hebt, want elke minuut die jij moet steken in het opzetten van je herkenbaarheid, ben je er niet voor jouw klanten. Maar het inhuren van een designbureau is een kostbare aangelegenheid en daarmee nu in het prille begin zeker geen optie. Uitstellen dan maar? Dan zijn we weer bij het begin van dit verhaal en start je onzichtbaar voor de buitenwereld.

    Visual4All is dankzij de kleinschalige opzet en een ruime ervaring in het visualiseren van starters d.m.v. reguliere middelen, in staat om jouw startende onderneming vanaf de eerste dag professioneel in de markt zichtbaar te maken voor een vaste prijs die voor elke beginnende ondernemer financieel haalbaar en verantwoord is. Het is voor ons de hoofdzaak dat wij al jouw zorgen uit handen nemen waar het gaat om ontwerpen, online zetten, drukken, beletteren, etc. Jij bepaald het pakket en de prijs, Visual4All doet de rest. Kijk eens op onze website www.visual4all.nl en ik weet zeker dat er ook voor jou en jouw beurs een pakket is waarmee jouw nieuwe bedrijf al vanaf de eerste dag super professioneel in beeld wordt gebracht bij je al je (toekomstige) klanten. Wil je meer weten over wat Visual4All voor jou kan doen? Neem dan gerust contact op.