• Sign & Belettering

 • Gratis reclame!?

 • Jij hebt ze vast ook wel eens aan de telefoon of deur gehad. Aanbieders van advertentieruimte. Ook wij krijgen met regelmaat de mooiste aanbiedingen voor onze neus en heel soms maken we er zelfs gebruik van. Tenminste als we zeker weten dat het zoden aan de dijk brengt. Want dat is toch het doel van adverteren; geld verdienen. Echter is er voor ZZP-ers en MKB-ers de kans maar heel klein dat het de omzet op een gunstige manier beïnvloed. Dat komt omdat ons budget simpelweg niet toereikend is voor een echte grote reclamecampagne. Wij zijn al blij dat we ergens ons logo kunnen plaatsen en vaak ook nog in het zwart-wit in een lokaal huis-aan-huis blad. Maar wat is ons alternatief? Geen reclame maken? Dat kost tenminste niets. Dat klopt helemaal. Maar het levert ook zeker niets op.

  Waarom maken we als eenlingen dan eigenlijk reclame? Heel kort; herkenbaarheid. Het eerste doel dat je voor ogen moet hebben wanneer je zelfstandig wordt, is dat jouw omgeving en doelgroep jou zo snel mogelijk herkend en weet waar je mee bezig bent. Voordat je via media als krant, vakblad en huis-aan-huis bladen alleen dit doel bereikt hebt, zijn we jaren verder en een boel euro's lichter. Even snel kijken op Google leert ons dat een advertentie in een vakblad gemiddeld tussen de € 1.000 en € 10.000 ligt. Da's een hele boel geld dat je als kleine zelfstandige op heel veel andere manieren goed kunt gebruiken. Terwijl de meest interessante manier van adverteren (bijna) gratis is. Nu wordt het pas écht interessant he? Inderdaad zo goed als gratis reclame, daar kunt je echt geen nee tegen zeggen. Jouw gratis reclamezuilen daar woon je in, staat op vier wielen voor jouw deur, daar ben je werkzaam. Welkom in de wereld van signing!

 • Signing? Wa's dat nou weer?

 • Vlaggen - Bannieren - Beachvlaggen - Textiel - Textielframes - Circelbanners - PVC Spandoeken - Frames voor spandoeken - Presentatiesystemen - Tafelvlaggen - Vlaggenmasten - Parasols en vouwtenten - Prints op plaatmaterialen

 • Signing zijn allerlei diensten en producten die gericht zijn om jouw als bedrijf buiten het internet zichtbaar maken. Het zijn producten waar bijvoorbeeld een tekst, slogan of jouw logo mee wordt gecommuniceerd naar de buitenwereld. Binnen en buiten, groot en klein, opvallend of bescheiden. Van grote lichtreclames, reclamezeilen, letters op een pand en mega-reclamezuilen aan de snelweg tot een naambordje aan de deur van een kantoor, signing is overal aanwezig. Signing is dé manier om jouw bedrijf en/of boodschap te tonen aan je doelgroep. Het ligt uiteraard aan de materialen die je kiest, maar de meest voorkomende manieren zijn echt niet zo duur dan jij nu denkt.

  Wij verzorgen de belettering van je auto, raamsticker, beach-vlag of bordje wat je plaatst wanneer je ergens aan de slag bent, voor een bedrag voor een bedrag wat vele malen lager zal liggen dan de advertentiekosten waar we het hierboven eerder hadden. Natuurlijk leveren we nog veel meer signingproducten. Bijna op alles wat jij kunt verzinnen kan jouw logo worden gezet en let wel, deze investering is wél eenmalig, aftrekbaar en gaat jaren mee. Je kunt het allemaal zo uitbundig en groot maken als je zelf wilt, maar vaak is een logo of naam al effectief genoeg. Het gaat er om dat jouw bedrijf opvalt elke keer men langsloopt, elke keer jij de baan op gaat of ergens werkt. Dat mensen jouw logo zoveel mogelijk zien en zodat ze onbewust jouw beeldmerk in hun geheugen opslaan. Na een tijdje bereik je daarmee dat wanneer zij zelf iets uit jouw markt nodig hebben, zij net zo onbewust jouw logo of naam automatisch daarmee in verbinding zullen brengen.

  Ook bij onze singingproducten nemen we al jouw zorgen uit handen en komen zelfs de auto bij je ophalen voor de belettering. Van ontwerp totdat het erop staat! Wij zijn pas klaar als jij het eindresultaat ziet. 

 • Overtuigd?

  Ben jij net als wij net zo enthousiast om die ene juiste stap te zetten en je bedrijf vol trots aan de wereld te tonen, maar zit je nog met wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bijten echt niet en leggen je alles heel graag nog een keertje in een persoonlijk gesprek aan jou uit. Of ben jij na het lezen van deze informatie juist helemaal om en kun je geen excuus meer verzinnen om het niet te doen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze offerte aan.

  Neem contact op of vraag hier jouw offerte aan