• RVK Music

  • Wanneer je van je hobby je werk mag maken zoals ik, is dat natuurlijk iets formidabels. Maar wanneer je tweede passie er ook nog eens bij wordt betrokken, lijkt dat wel een hemels geschenk. Zeldzaam als het is, kwam dit toch echt op mijn pad toen Robbert van Kalmthout ons contacteerde. Hij was net afgestudeerd aan het conservatorium en had net zijn bedrijf geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Om zijn pas opgerichte drumschool en zichzelf als freelance drummer te presenteren kreeg Visual4All de opdracht op RVK Music te voorzien van een passende huisstijl en website. 

    Omdat het drummen na ruim 30 jaar zowat in mijn DNA gebrand is, was het inleven dan ook een fluitje van een cent. We lagen dan ook in een mum van tijd op dezelfde golflengte wat stijl betreft. Zo ontwierp Visual4All een flitsend logo dat helemaal bij Robbert past en waarmee hij nog jaren verder kan.

    Voor de website van RVK Music hebben we gekozen uit een van de 225 WordPress beroepenthema’s van Nexus Themes waarvan Visual4All sinds 2017 officieel implementation partner is geworden. Met de thema's van  Nexus Themes stellen we pas gestarte ondernemers net als Robbert in staat om meteen vanaf dag 1 een super professionele website te lanceren die niet onderdoet voor de websites van grote bedrijven die al jaren meedraaien. Nexus Themes ontwerpt thema’s voor bijna elk denkbaar beroep of bedrijfstak en zijn allemaal heel intuïtief ingericht.

    RVKMusic.com is compleet ingericht voorzien van een agenda en een blog zodat Robberts klanten en opdrachtgevers optimaal op de hoogte kunnen blijven van zijn activiteiten. Hij kan door de gemakkelijke interface van Nexus Theme’s heel gemakkelijk deze twee zaken zelf onderhouden en invullen. Voor het overige onderhoud heeft Robbert, net als veel van onze klanten, gekozen voor een PrePaid Onderhoudskaart van Visual4All. Hiermee houden wij de website in optimale conditie d.m.v. periodiek onderhoud en zorgen zo dat alle updates voor het thema en de plugins tijdig plaats vinden. Ook kan Robbert zo snel een opdracht doorgeven om de site te voorzien van een nieuwe pagina, een aanpassing van teksten en/of de plaatsing van nieuwe afbeeldingen. Vanwege de PrePaid constructie hoeven hiervoor geen offertes en orderbevestigingen gemaakt te worden en kan alles snel en goedkoper doorgevoerd worden.