Project

Team de Duveltjes

Opdracht: Promotiepakket
Onderdelen: Logo, teamshirts

De Zwarte Cross in Lichtenvoorde is een van de grootste festivals van Nederland. 4 dagen kunnen bezoekers genieten van muziek, motors en allerhande vreemde voertuigen. Een deelnemersgroep uit West Brabant die voor het eerst in de Zwaargewichtklasse deelnamen, wilden hun team graag optisch vorm geven. Enerzijds om elkaar gemakkelijker terug te kunnen vinden op een terrein waar meer dan 20.000 bezoekers door elkaar lopen. Anderzijds hoort nu eenmaal bij een team een eigen logo en een echt teamshirt. Visual4All ging voor deze onversaagde durfallen aan de slag.

Logo

Over de vorm en betekenis van het logo waren we het al heel snel met elkaar eens. Het moest direct een link leggen naar de Zwarte Cross. Daarom hebben we het logo van Zwarte Cross als leidraad genomen en hebben de basisvorm ingedeeld met de mascotte van de Duveltjes. De felle kleuren zorgen voor een opvallend logo.

Teamshirts

Voor de teamshirts hebben we gekozen voor een sterk shirt van B&C dat ook tegen een stootje kan. B&C is niet voor niets grootleverancier van veel merchandise voor artiesten, bands en festivals. Een keuze uit een shirt met of zonder korte mouwen in de kleur zwart (valt niet zo op als het wat vies is). Op de rugzijde bedachten we een ‘spaarkaart’ waarmee voorbijgangers de leden van de groep konden ‘sparen’. De eigennaam van de eigenaar van het shirt is reeds gemarkeerd.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest