Project

Studio Syl

Opdracht: Starterspakket Extra (aangepast 2x logo)
Onderdelen: Logo’s, website

Na een intensieve sparringsessie van 4 uur besloot schrijfster Sheila de Pauw meteen een aantal ideeën om te zetten in daden door Visual4All te vragen om haar Studio Syl grafisch vorm te geven. Met een Starterspakket Extra konden we ruimschoots voldoen aan  bijna alle wensen die Sheila voor dit project had.

Website

Sheila had voor Studio Syl al wel een website proberen te bouwen, maar door gebrek aan tijd en de nodige kennis stagneerde dit proces al snel. Wij openden voor haar een hele nieuwe hosting, verhuisden haar domeinnaam naar een veel voordeligere hostingpartij die veel meer aansluit bij haar online behoefte en bouwden een website die helemaal aansluit bij haar logo voorzien van een online showroom en passende afbeeldingen. Met als resultaat een site waar Sheila’s creativiteit van afspat, maar wel met een gemakkelijk te realiseren budget gemaakt.

Logo

Sheila vroeg ons om Studio Syl te voorzien van een vrolijk logo dat bij haar past als mens, als ondernemer en meteen het juiste gevoel bij haar klantenkring oproept. Sleutelwoorden waren veel kleurtjes, verhalen en kinderen. Het was een hele uitdaging maar we slaagden in onze opzet.

Toen het logo er eenmaal was, kregen we meteen het verzoek om voor haar theaterscript programma ook van een logo te voorzien. Dit logo hebben we in dezelfde stijl doorgetrokken, zodat de link naar Studio Syl gemakkelijk te leggen is.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest