Project

Pedicurepraktijk
Cavanu

Opdracht: Starterspakket Extra
Onderdelen: Logo, huisstijl, website

Hoewel Carla van Nuyssenborgh vanwege de verwachtte hoge kosten, eerst helemaal niet van plan was om haar net opgerichte bedrijf al meteen professioneel te gaan promoten, konden tijdens een kennismakingsgesprek haar toch overtuigen van het belang. Zo kregen we alsnog de opdracht om haar praktijk online zichtbaar te maken.

Website

Carla schreef zelf haar eigen teksten en leverde tevens het beeldmateriaal zelf aan. Op deze manier konden we behoorlijk wat kosten besparen en ons volledig richten op de professionele uitstraling van het gratis thema dat zij uitkoos voor de website.  Naast een helder online afspraakformulier was er zelfs nog ruimte voor de installatie van een reviewpagina waarop klanten hun ervaringen kunnen delen.

Logo

We zijn deze opdracht begonnen met het ontwerp van het logo dat helemaal aansluit bij Carla’s wensen, met wie zij is als persoon, en hoe zij zichzelf graag onderscheidend wil presenteren. Ook de kleuren zijn helemaal door haar gekozen.

Huisstijl

Het was een moeilijke keuze tussen afspraak kaartjes en visitekaartjes. Na enig overleg wisten we een mooi compromis te sluiten en deze twee in 1 kaartjes samen te brengen. Deze kaartjes hebben we in een oplage van 500 stuks geleverd in een matglans druk op 400 grams papier. De kaartjes zijn hierdoor wel beschermd tegen vuil, maar blijven beschrijfbaar.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest