• Project Martens Tweewielers

  • Dat we ook grotere uitdagingen niet uit de weg gaan, mag blijken uit het project dat we aannamen van Martens Tweewielers uit Rucphen. Martens Tweewielers is al sinds 1998 een ruim begrip in de wereld van de fietsliefhebber. Door heel Nederland leveren zij zowel vanuit hun showroom als online fietsen aan dagelijkse gebruikers, tourfietsers, wegrace- en veldrijders en MTB fanatici. Met een eigen werkplaats waarin kennis en service nauw met elkaar verbonden zijn, is Martens Tweewielers een van de grootste fietsspecialisten in West Brabant en ver daarbuiten. Online biedt Martens Tweewielers een assortiment aan van meer dan 15.000 fietsonderdelen en -accessoires en kunnen meer dan 500 fietsen direct uit voorraad leveren. 

    Toen Visual4All werd benaderd om hun website een totale make-over te laten ondergaan zonder verlies van identiteit, werd dit een project waarin wij onze tanden flink in konden zetten en onze creativiteit tot het maximum konden benutten. Omdat Visual4All zich toch hoofdzakelijk richt op het visuele aspect gingen wij deze uitdaging aan in nauwe samenwerking met een van onze partners, Datasol. Zij mochten zich in deze gaan richten op de technische toevoegingen en aanpassing van de nieuwe dingen die wij mochten bedenken en vormgeven. Niet alleen om deze website weer geheel bij de tijd te brengen, maar ook om het bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken om informatie in te winnen en producten te bestellen. Dit betekende dus niet alleen een remake voor de informatieve pagina’s van de website, maar ook voor de technische gedeeltes zoals de webshop, de winkelmand en de betaalprocedure.

    De nieuwe site is inmiddels online te bekijken op www.martens-tweewielers.nl.  Hieronder enkele schermvoorbeelden hoe de nieuwe look van Martens Tweewielers tot stand is gekomen.

  • Het samenstellen van de nieuwe look diende naar wens, in zeer nauw overleg te gebeuren met de klant. Daarom werd gekozen voor een constructie waarin Visual4All op een aantal vaste dagen bij Martens Tweewielers op locatie aanwezig zou zijn om de werkzaamheden uit te voeren en direct te kunnen overleggen. Bijsturing en overleg met Datasol kon daarnaast op dagelijkse basis plaatsvinden vanuit ons eigen kantoor om zo weinig mogelijk vertraging op te lopen. Het realiseren van zo’n project is een tijdrovende kwestie waarvoor een ondernemer absoluut niet de tijd vrij kan maken die daarvoor hoognodig is. Daarvoor is zijn tijd te kostbaar. Heb jij ook de wens om je oude website een upgrade te geven zodat je de komende jaren weer online meetelt? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om je website te evolueren en met je de mogelijkheden te bespreken hoe jou site weer helemaal up-to-date is om zo nog meer rendement uit je online verkoop te kunnen halen.