Project

Martens Tweewielers

Opdracht: Restylen website en webshop
Onderdelen: website, webshop

Dat we ook grotere uitdagingen niet uit de weg gaan, mag blijken uit het project dat we aannamen van Martens Tweewielers uit Rucphen. Toen Visual4All werd benaderd om hun website en webshop een totale make-over te laten ondergaan zonder verlies van identiteit, werd dit een project waarin wij onze tanden flink in konden zetten en onze creativiteit tot het maximum konden benutten.

Website

Omdat Visual4All zich toch hoofdzakelijk richt op het visuele aspect gingen wij deze uitdaging aan in nauwe samenwerking met een van onze partners voor de php-zijde van de opdracht. Zij mochten richten op de technische toevoegingen en aanpassing van de nieuwe dingen die wij bedachten en vorm gaven. Het gezamenlijke streven was om het bezoekers zo gemakkelijk mogelijk te maken om informatie in te winnen en producten te bestellen. Dit betekende dus niet alleen een remake voor de informatieve pagina’s van de website, maar ook voor de technische gedeeltes zoals de webshop, de winkelmand en de betaalprocedure.

Van oud naar nieuw

In het album hieronder zie je enkele schermvoorbeelden van hoe de nieuwe look van Martens Tweewielers tot stand is gekomen.

Visual4All op locatie

Het samenstellen van de nieuwe look diende naar wens, in zeer nauw overleg te gebeuren met de klant. Daarom werd gekozen voor een constructie waarin Visual4All op een aantal vaste dagen bij Martens Tweewielers op locatie aanwezig zou zijn om de werkzaamheden uit te voeren en direct te kunnen overleggen. Bijsturing en overleg met de PHP-programmeur kon daarnaast op dagelijkse basis plaatsvinden vanuit ons eigen kantoor om zo weinig mogelijk vertraging op te lopen.

Het realiseren van zo’n project is een tijdrovende kwestie waarvoor een ondernemer absoluut niet de tijd vrij kan maken die daarvoor hoognodig is. Daarvoor is zijn tijd te kostbaar. Heb jij ook de wens om je oude website een upgrade te geven zodat je de komende jaren weer online meetelt? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs om je website te evolueren en met je de mogelijkheden te bespreken hoe jou site weer helemaal up-to-date is om zo nog meer rendement uit je online verkoop te kunnen halen.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest