Project

Lodder Zonwering

Opdracht: Starterspakket Custom
Onderdelen: Logo, huisstijl, website, A4 Flyers

Overname van een gezamenlijke onderneming en een verandering van bedrijfsnaam waren de hoofdredenen voor het opmaken van een geheel nieuwe styling voor Lodder Zonwering. Nieuwe kleuren, frisse huisstijl met een modern logo en een uitgebreide maar gebruiksvriendelijke website waren de wensen. Wij zetten ze om in daden.

Website

Om een dergelijk groot assortiment en uitgebreid dienstenpakket overzichtelijk in een eigentijds, responsive design te gieten is een professioneel WordPress thema echt onmisbaar. Met een thema van Nexus wisten we alle wensen waar te maken. De diapresentaties op de productenpagina’s maken de website een levendig geheel en zorgen meteen voor de juiste sfeer. Dankzij de afbeeldingen uit de fotobanken van de diverse leveranciers konden we zorgen voor een perfect kwaliteitsgevoel.

Logo

Het originele logo van het bedrijf dateerde nog uit de jaren 90 en was echt aan vernieuwing toe. Geïnspireerd door het responsive tijdperk werd een logo ontworpen in frisse kleuren die opvallend zijn maar wel zakelijk blijven en kracht uit blijven stralen ongeacht de grootte van het logo. De keuze groen en blauw waren een wens van de klant. De tint mochten we zelf bepalen.

Huisstijl

Een startpakket is normaal gesproken standaard inclusief visitekaartjes. Zo ook voor Lodder Zonwering. Het ontwerp is op verzoek iets traditioneler gehouden met afbeeldingen van de core-business, maar behouden door de huisstijl een moderne uitstraling. De kaartjes zijn gedrukt op 400 grams papier  zodat ze niet gemakkelijk kreukelen en door ze voorzien van een glanslaag zijn ze vuilwerend en dat komt bij dit vakgebied goed van pas.

A4 Flyers

Na het intakegesprek kregen we genoeg informatie mee om te starten met deze opdracht en mochten we ons ook meteen buigen over het eerste full color reclamemateriaal in de nieuwe huisstijl. We hebben hiervoor een tweezijdige A4 flyer ontworpen, geheel naar de wensen van de klant, in de nieuwe huisstijl en in een oplage van 1000 stuks laten drukken op een mooi glanzend papier. Zo kon Lodder Zonwering na het live gaan van de nieuwe website, meteen in en met stijl beginnen met reclame maken in de regio.

zou jij dit ook willen?
laten we eens afspreken

Ben jij na het zien van dit project ook nieuwsgierig of dit alles ook jouw bedrijf beter kan presenteren? Geef ons hieronder je gegevens door, dan spreken we toch een keer af?

Pin It on Pinterest