• Pedicure Moniek Breda

  • Pedicure Moniek Breda is het bedrijf van ondernemer Moniek van Rijen. Zij voert hierin met heel haar ziel haar vak als pedicure uit. Hierdoor blijft er helaas weinig tijd over voor de marketing van haar bedrijf. Daarnaast is zij liever bezig met het behandelen van haar cliënten dan met het bijhouden van haar website. Na een fijn informeel intakegesprek bestelde zij bij ons een Custom Starterspakket. Monieks cliënten zijn voornamelijk mensen met een beperking of ouderen met voetklachten. De uitdaging was dus het maken van een hele gebruiksvriendelijke website.

    Nadat we voor Moniek de hosting en domeinregistratie hadden geregeld en de site hadden ingericht met als leidraad het logo wat ze al in gebruik had, hebben we deze voorzien van een contactformulier én een apart afspraakformulier waarmee haar klanten online direct een afspraak kunnen plannen. Deze formulieren komen na verzending in haar door ons aangemaakte zakelijke mailadres en daarmee heeft zij al meteen alle informatie over de cliënt. Ze hoeft dan alleen nog deze terug te bellen om de afspraak te bevestigen.

    Daarnaast is de site voorzien van een webshop waar bezoekers alle producten kunnen bestellen die Moniek ook tijdens haar behandelingen gebruikt. We hebben een bedrijfspagina op Facebook aangemaakt en een training waarmee we haar hebben laten zien hoe je snel en publicatie kunt plaatsen over het bedrijf en de werkzaamheden of acties. Zo hebben we Moniek, die zelf toegeeft een echte digibeet te zijn, ook geleerd hoe ze zelf artikelen in haar shop kan plaatsen en afbeeldingen of teksten op haar website te wijzigen of te plaatsen. Ook voor Pedicure Moniek Breda hebben we visitekaartjes ontworpen en geleverd, helemaal in stijl van de website.