• 5. Online Plus Pakket

 • Wil je je bedrijf graag uitgebreid online presenteren en ben je van plan op regelmatige basis je website te voorzien van nieuwe ontwikkelingen of foto’s? Dan kun je kiezen voor ons Online Plus Pakket. Hiermee kun je op maar liefst 6 pagina’s je diensten aan je online publiek presenteren. Wij zorgen voor richten de website in aan de hand van jouw wensen, zorgen voor passende afbeeldingen en leggen je uit hoe je voortaan op een eenvoudige manier alle nieuwtjes kunt publiceren of foto’s kunt toevoegen en wijzigen. Dit pakket is met name zeer geschikt voor de ZZP-er/ondernemer die al in het bezit is van een logo en huisstijl maar die nog geen website en domein heeft. Wij regelen de domeinregistratie, zorgen voor webhosting en plaatsen je site online. Ook brengen we (indien gewenst) je belangrijkste emailadres onder bij de nieuwe webhost.

  Daarnaast zorgen we er voor dat je Facebookpagina ook aansluit bij je nieuwe website en krijg je tips hoe je het meeste rendement haalt uit je pagina.

  Ondernemers die al wel een website bezitten kunnen zeker ook een beroep doen op dit pakket. Echter brengen wij de site dan wel onder bij een door ons bekende webhost. Wij zorgen er dan voor dat uw geregistreerde domein verhuist naar de nieuwe webhost. Je moet dan enkel nog je lopende hostingpakket opzeggen.

  Pakketprijs € 399,00

  Omschrijving

  Met het Online Plus Pakket zorgt Visual4All voor:

  • een intakegesprek waarin je kenbaar maakt wat jouw voorkeuren zijn en wij je aan de hand van deze wensen adviseren
  • een ingerichte website van 6 pagina’s: ontwerp (WP basis) + een .nl domein (1 jaar) + hosting voor 1 jaar (Basis online hostingpakket)
  • het instellen van 1 zakelijk e-mailadres (er zijn tot 10 mailboxen beschikbaar)
  • een compleet en professioneel ingerichte Facebookpagina met instructies hoe je het meeste rendement uit je pagina haalt

  Intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie* op een door jou uitgekozen tijdstip. Instructies kunnen eventueel ook telefonisch door gegeven worden.

  * voor locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

  Onderhoud van je website is mogelijk op prepaid basis  of met een op maat gemaakt pakket. Vraag naar onze mogelijkheden.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.