• 6. Bedrijfsfotografie

 • Om je website aan te kleden maakt Visual4All standaard gebruik van rechtenvrije afbeeldingen of illustraties. Om je (nieuwe) site nog meer eigen te maken is het ook mogelijk om foto’s van je bedrijf of werkzaamheden te laten maken. We komen op locatie een groot aantal foto’s maken waarvan de 10 beste foto’s na bewerking ter beschikking worden gesteld.

  Dit pakket is uitermate geschikt om te combineren met één van onze starterspakketten. Zo is je site meteen vanaf het begin op en top gepersonaliseerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Pakketprijs € 349,00

  Omschrijving

  Met het pakket Bedrijfsfotografie zorgt Visual4All voor:

  • een fotoshoot van 4 uur op een door jou gewenste locatie*
  • nabewerking van de tien beste foto’s
  • verzending van 10 foto’s**, zonder watermerk, in hoge resolutie via WeTransfwer

  Intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie* op een door jou uitgekozen tijdstip. Instructies kunnen eventueel ook telefonisch door gegeven worden.

  * voor locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

  **foto’s zijn enkel rechtenvrij te gebruiken door de afnemer, echter blijven alle rechten van de foto’s verder voorbehouden aan Visuall4All

  Meerdere locaties zijn in overleg vooraf mogelijk. Hiervoor wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per km gerekend vanaf de eerst afgesproken locatie.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.