• 7. Bedrijfsfilm

 • Het Bedrijfsflim pakket biedt je als (startende) ondernemer de mogelijkheid om je onderneming op een geweldige manier online te presenteren. Wil je vandaag de dag mee tellen online of op social media, ontkom je er als bedrijf niet aan om video’s van je bedrijf op YouTube, je website, Facebook of andere online platformen te plaatsen. YouTube is de snelst groeiende en makkelijkste manier om alle ins en outs van onderneming beschikbaar te stellen aan een heel groot publiek. Niet voor niets werken bijna alle softwareprogramma’s om websites te bouwen samen met dit online programma. Vroeger waren alleen grote multinationals in de gelegenheid om een leuke bedrijfspresentatie op bewegend beeld te financieren, maar met de hedendaagse technieken is dit nu ook bereikbaar voor de kleinere ondernemers. Visual4All maakt voor jou een financieel verantwoorde bedrijfsfilm die je kunt plaatsen op elk online platform. Of je nu een totale indruk van je onderneming wilt laten zien of één van je werkzaamheden, jij bepaalt waar de film over moet gaan en wij doen de rest.

  Dit pakket is ook zeer geschikt in combinatie met één van onze starterspakketten. Zo is je site meteen vanaf het begin op en top gepersonaliseerd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

  Pakketprijs € 649,00

  Omschrijving

  Met het pakket Bedrijfsfilm zorgt Visual4All voor:

  • een filmopname van totaal 4 uur op een door jou gewenste locatie*
  • bewerking van het beeldmateriaal met een professioneel videobewerkingsprogramma
  • ondertiteling voor extra benadrukking van informatie
  • verzending  via WeTransfwer en/of desgewenste plaatsing op jouw YouTube kanaal

  Intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie* op een door jou uitgekozen tijdstip. Instructies kunnen eventueel ook telefonisch door gegeven worden.

  * voor locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

  **video’s zijn enkel rechtenvrij te gebruiken door de afnemer, echter blijven alle rechten van de video’s verder voorbehouden aan Visuall4All

  Meerdere locaties zijn in overleg vooraf mogelijk. Hiervoor wordt een kilometervergoeding van € 0,40 per km gerekend vanaf de eerst afgesproken locatie.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.