• Logo & Huisstijl

 • Geen gezicht is toch geen gezicht?

 • Een bedrijf zonder logo is een bedrijf zonder gezicht. Want zeg zelf, waar kijk jij zelf het eerst naar wanneer je iemand voor de eerste keer ziet? Net zo belangrijk is het dus dat je al bij het starten van de bedrijf ook meteen een logo hebt. Het geeft die eerste indruk die je (toekomstige) klanten meteen moet bijblijven. Wanneer ze aan jouw onderneming denken zien ze dit logo en andersom. Wij geven je bedrijf letterlijk een gezicht met een professioneel en betaalbaar logo dat klanten zeker bij zal blijven.

 • Jouw unieke logo in 3 stappen

 • Stap 1

  Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we samen op onderzoek naar welke stijl, kleursamenstelling en vorm jouw voorkeur heeft in een logo. Aan de hand van al jouw wensen zetten we dan enkele ruwe schetsen op papier. Daarnaast krijg je van ons ook advies welke stijlen en kleuren er commercieel gezien het beste samenkomen. Niet alleen bij jou als bedrijf maar ook bij jou als persoon. Eenmaal achter onze computers gaan wij met deze berg aan informatie digitaal voor jou aan de slag.

 • Stap 2

  Afhankelijk van het door jouw gekozen pakket maken we enkele conceptvoorbeelden in enkele verschillende kleursamenstellingen. De conceptvoorbeelden zetten we genummerd in één fotobestand. Dit bestand wordt dan ter beoordeling naar jou gemaild zodat jij het in alle rust op je in kan laten werken. Je kunt dan ook eens kijken wat de mening van jouw directe kennissenkring is. Het logo van jouw voorkeur en je opmerkingen en bevindingen zet je vervolgens in een mailtje naar ons.

 • Stap 3

  We verwerken alle ontvangen informatie in het conceptontwerp en sturen dit wederom ter beoordeling naar jou toe. Dit herhalen we tot 3 keer toe of tot we geen op- of aanmerkingen meer ontvangen. Dit is afhankelijk van het door jou gekozen pakket. Wanneer we het logo helemaal naar jouw tevredenheid hebben gemaakt, leveren we je het aan in zogeheten "vectorbestanden". Hiermee kun je jouw logo gebruiken voor al je drukwerk, belettering en reclames in elk gewenst formaat.

 • Geen stijl?

 • Geen stijl? Geen nood. Wanneer je eenmaal een logo hebt, hebben wij alle informatie die we nodig hebben om je te voorzien van een prachtige huisstijl. Een huisstijl wil zeggen dat jouw documenten voor je klanten allemaal in dezelfde stijl van jouw bedrijf zijn vormgegeven.

  Denk hierbij aan je facturen, offertes, brieven, etc. Wij maken ontwerpen voor briefpapier, enveloppen, emailhandtekeningen en niet te vergeten visitekaartjes. Allemaal in jouw eigen unieke huisstijl gegoten. Zo kom jij pas echt professioneel voor de dag en laat jij jouw klanten zien dat ze het met een serieuze ondernemer te maken hebben. Neem contact met ons op en ontdek wat er allemaal met jouw huisstijl mogelijk is.

 • Jouw eigen logo al vanaf € 199,=

  Persoonlijk intakegesprek op locatie
  Twee conceptvoorbeelden
  Jouw eigen designer en contactpersoon
  1 logo ontwerp in vectorbestanden

  Meer informatie of een offerte aanvragen

 • Overtuigd?

  Ben jij net als wij net zo enthousiast om die ene juiste stap te zetten en je bedrijf vol trots aan de wereld te tonen, maar zit je nog met wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bijten echt niet en leggen je alles heel graag nog een keertje in een persoonlijk gesprek aan jou uit. Of ben jij na het lezen van deze informatie juist helemaal om en kun je geen excuus meer verzinnen om het niet te doen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze offerte aan.

  Neem contact op of vraag hier jouw offerte aan