• Lodder Zonwering

  • We ontmoeten onze klanten soms op de vreemdste manieren. Het komt zelfs voor dat wij eerst klant zijn bij onze klant. Zo schakelden wij Lodder Zonwering in om ons kantoorraam te voorzien van een zonnescherm, zodat we zelfs bij de meest felle zonnestralen onze schermen goed zouden kunnen blijven zien. Na de installatie raken we met elkaar in gesprek en door de wederzijdse interesse in onze vakken leerde dit gesprek ons dat de installateur ook de eigenaar was. Hij had het bedrijf net overgenomen en was eigenlijk op zoek naar een nieuwe huisstijl en logo, maar om budgettaire redenen was hij daar nog niet aan toe gekomen. Daarbij had hij hiervoor nog geen juiste partij kunnen vinden. Na een uitvoerig intakegesprek kregen we genoeg informatie mee om te starten met het ontwerp van een nieuw, fris logo en we mochten ons tegelijkertijd buigen over de eerste full color brochures in de nieuwe huisstijl.

    We hebben de brochure meteen in een vaste huisstijl ontworpen, geheel naar de wensen van de klant en in een oplage van 1000 stuks laten drukken op een mooi glanzend papier. We hebben natuurlijk ook meteen gezorgd dat ook de nieuwe visitekaartjes gedrukt konden worden. Zo kon Lodder Zonwering alsnog meteen in en met stijl beginnen met reclame maken in de regio.

    Niet lang na deze opdracht volgde een verzoek om ook de website van Lodder Zonwering van nul af, helemaal opnieuw op te bouwen zodat alles in dezelfde stijl zou komen. Visual4All maakte een intuïtieve website waarin alle onderdelen van het bedrijf fris en duidelijk naar voor komen.