• Care Insight

  • Aanvankelijk was het pas over een enkele jaren de bedoeling om een eigen bedrijf te beginnen. Maar reorganisaties en bezuinigingen in de zorg zorgden ervoor dat het project om zelfstandig ondernemer te worden voor Peter Hartmans toch onverwacht in een stroomversnelling kwamen. Nadat onze hulp was ingeroepen was het noodzaak om Care Insight met spoed vorm te geven en op internet zichtbaar te maken. Maar op zo’n onverwacht moment beschik je eenmaal niet over een onbegrensd budget. Vandaar dat wij Peter het advies gaven om alvast te starten met een Starterspakket.

    Dit pakket als basis werd op verzoek van Peter aangepast aangezien hij nog wat extra pagina’s aan de website wilde toevoegen. Voor ons geen enkel probleem. We hebben netjes binnen budget gezorgd voor hosting en domeinverhuizing en registratie aangezien Peter zijn bedrijfsnaam ooit een keer had laten vastleggen met oog op de toekomst en zijn website ingericht op basis van het gratis WordPress Thema, Parallax One. De samenstelling van de kleuren komt voort uit de wens van de klant en het logo welk wij voor Care Insight hebben ontworpen. Eveneens heeft het bedrijf nu beschikking over diverse emailadressen en professionele visitekaartjes welke ook door ons zijn ontworpen en waarvan er 500 zijn geleverd in full color, gedrukt op 400 grams papier met een glanzende afwerking.

    Tot slot heeft Care Insight ook een eigen mailhandtekening en huisstijlsablonen voor Word en Excell van ons ontvangen. Zo is Peter in 1 keer en met 1 gesprek helemaal klaar om zijn zaak professioneel te leiden.