• Tijd besparen is geld verdienen

 • Maar fout besparen kost je geld

  Om te beseffen dat tijd geld is hoef je geen geleerde te zijn, dat snappen zelfs mensen die geen ondernemer zijn. Maar als je sommige starters nader zou bestuderen zou je eerder het omgekeerde denken. Wanneer wij starters voor het eerst benaderen zijn de eerste “projectielen” die wij als afweergeschut om de oren krijgen; “Logo en website? Nee dat doe ik zelf wel.” Of de bekendste: “Daar heb ik een mannetje (of vrouwtje) voor.”

  Wat ze dan niet in de gaten hebben is dat wanneer zij zelf tijd gaan investeren in het ontwerpen, maken en opzetten van een logo, website, huisstijl, enz., ze deze tijd niet effectief benutten voor het helpen of werven van hun eigen klanten. Met andere woorden; er komt geen geld binnen. En het bekende mannetje of nichtje van de zuster van een kennis zijn buurman die momenteel een grafische opleiding volgt? We zijn er van overtuigd dat zij echt wel een leuke website of logo voor je kan maken. Maar weet zij dit dan ook op een commerciële manier te doen? En is zij wel op de hoogte van bepaalde (wettelijke of rechtsgeldige) eisen waaraan  je website moet voldoen? Dan hebben we nog even niet over doelgroepbenadering in het algemeen gehad. Op zo’n moment kan een verkeerd gekozen kleurstelling, vormgeving of website opzet je juist klanten kosten omdat de beeldvorming van jouw bedrijf ze eenvoudig weg niet aanspreekt. Hé verdorie, weer niks verdiend.

 • Laten we het eens op een rijtje zetten

  Om als starter jezelf professioneel te presenteren en zo het vertrouwen van je klanten te winnen heb je 3 minimaal dingen nodig; een logo, een website, een visitekaartje (en eventueel een bedrijfspagina op Facebook). Maar wat levert het je nou op als je dit helemaal zelf aan gaat pakken? We gaan in de rekenvoorbeelden hieronder er van uit dat de ondernemer in kwestie hobbymatig bekend is met programma’s als Illustrator en Photoshop. Laten we dan ook er van uit gaan dat het uurloon wat deze ondernemer vraagt € 30,00 is. Dat is ongeveer het gemiddelde loon van een startende ZZP-er.

   

  Rekenvoorbeelden wanneer je alles zelf doet:

 • Logo ontwerpen

  Nodig / Te doen:

  inspiratie opdoen via internet, schetsen maken op papier, uiteindelijk ontwerp natekenen in Illustrator of Photoshop, drukkleuren samenstellen, opslaan in EPS, PDF, JPG en PNG bestand

   

    

   Tijd: 9 uur

  Kosten: € 270,00

 • Website - Facebook

  Nodig / Te doen:

  uitzoekwerk hosting/domein, uitzoekwerk Wordpress, domein registreren, hosting abonnement afsluiten, hostingaccount inrichten, Wordpress installeren, emailadressen aanmaken, webschema bedenken, pagina’s aanmaken, afbeeldingen verzamelen/bewerken, teksten schrijven, invulformulieren maken, bedrijfspagina aanmaken Facebook, profielfoto maken in huisstijl, omslagfoto maken in huisstijl, foto’s uploaden en content toevoegen 

  Tijd: 25 uur

  Kosten exclusief hosting en domein: € 750,00

 • Visitekaartjes

  Nodig / Te doen:

  inspiratie opdoen / template zoeken, ontwerp maken/downloaden en inrichten, kaartontwerp drukklaar maken, opslaan in drukbestanden, opsturen naar drukkerij, drukproef controle, nacontrole 

    

    

  Tijd: 6 uur

  Kosten exclusief drukken kaartjes: € 180,00

 • Tijd besparen is dus écht geld verdienen

  We hebben bij deze rekenvoorbeelden de tijd zo laag mogelijk ingeschat. Dus je zal er als amateur echt de sokken in moeten zetten om een acceptabel resultaat binnen deze tijden te halen. Totaal zou het je het in dit geval dus 40 uur aan tijd kosten als je alles zelf zou doen. Als je deze uren aan je klanten zou besteden zou het je € 1.200,00 opbrengen.

  Een Starterspakket bij Visual4All omvat alle basisbehoeften die ook in de 3 rekenvoorbeelden zijn benoemd én zelfs nog meer:

  • een persoonlijk intakegesprek met inventarisering van al jouw wensen
  • persoonlijk advies op maat
  • een professioneel ontwerp van je logo, aangeleverd in PSD, EPS, AI, PDF , JPG en PNG
  • een compleet ingerichte website inclusief domein en hosting voor het eerste jaar
  • instellen van je zakelijke emailadressen
  • een compleet ingerichte pagina op Facebook
  • ontwerp van een full color, tweezijdig visitekaartje
  • levering van 500 visitekaartjes

  Prijs van dit pakket bij Visual4All: € 499,00

  Jouw besparing: € 701, 00

   

  Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

 • Tijd besparen en klanten winnen?

  Je bespaart niet alleen tijd en geld wanneer je je visualisatie uitbesteed aan Visual4All. Dankzij ons advies zoals het helpen bij het kiezen van de juiste kleursamenstelling, vormgeving en (tekstuele) inrichting, zal je merken dat klanten je bedrijf veel gemakkelijker zullen benaderen. Gewoon omdat je met een gezicht veel betrouwbaarder overkomt dan alleen met een naam. Ben je net gestart als ondernemer of ben je al even "onzichtbaar" bezig? Neem contact met ons op en wij laten je zien hoeveel jij kunt besparen en tegelijk toch zichtbaar kunt zijn voor jouw klanten.

  Neem contact met ons op