• Bedrijfskleding & Textiel

 • Niet alleen voor het mooi zijn

 • Midden in de winter geleden ging onze verwarming stuk en of het zo moest zijn, was onze vaste installateur net op skivakantie. Hij stuurde ons in een Whats-App bericht het nummer van een collega die we volgens hem gerust konden bellen. Dus zogezegd, zo gedaan. De beste man werd gebeld en kon dezelfde middag nog even binnenspringen, hij was toch in de buurt. Met de jas aan werden hier de werkzaamheden hervat en om kwart over drie ging de deurbel. Een kleine kanttekening; er waren juist in die periode in onze woonplaats en daaromheen diverse meldingen gedaan van oplichting aan de deur. Dus we waren op onze hoede. Al lopende naar de deur viel de hele grote, ietwat vieze witte bestelbus zonder opdruk meteen op. Voorzichtig werd de deur opengemaakt tot op iets meer dan een kier en twee bomen van kerels in spijkerbroek en winterjassen aan liepen in de richting van de voordeur. "Goedemiddag" sprak de minst grote man "U zit in de kou heb ik begrepen?" Alarmfase 5 werd met een diepe opluchtende zucht opgeheven. "Eh, ja inderdaad. Kom er in."

  Iedereen herkent deze situatie wel. Dan is meteen ook duidelijk dat het dragen van bedrijfskleding meer is, dan alleen wat reclame op een stuk textiel. Buiten dat het jouw bedrijf er sterk en professioneel eruit laat zien, geeft het je klanten ook een gevoel van vertrouwen. Helemaal wanneer je voor jouw werkzaamheden bij klanten thuiskomt. In het verhaal hierboven, maakte het installatiebedrijf geen beste eerste indruk. Sterker nog, de politie was al bijna gebeld. Het is natuurlijk nooit de bedoeling van een klantenbezoek om jouw klanten de stuipen op het lijf te jagen. We vergeten nog wel eens dat er klanten zijn die jou helemaal nog nooit hebben gezien en dat wijzelf een bepaalde functie bekleden. Door herkenbare werkkleding te dragen weten onze klanten nog voordat we een woord hebben gezegd, met welk bedrijf ze te maken hebben en wie ze aan kunnen spreken. Bovendien zegt mooie, bedrukte bedrijfskleding alles over jou als ondernemer.

 • Degelijk en comfortabel

 • Wij leveren werkkleding van bijna alle bekende merken, in grote én kleine oplagen. Zelfs een afname van 1 stuk is bij ons mogelijk. We ontwerpen de opdruk en zorgen dat de textieldrukkerij de juiste bestanden ontvangt. 1, 2,3 of 4 kleurendruk, digitaal full color, zeefdruk, transferdruk of borduren. Het kan allemaal. We kiezen samen met jouw uit om welke kledingstukken het gaat, bekijken de kleurmogelijkheden en waar nodig adviseren we je welke stof voor jouw het best geschikt is. Want neem je 100% katoen of juist polyester, transpireer je veel of helemaal niet? Aan welke wettelijke eisen moet werkkledij voldoen voor de belastingdienst? Bedrukken we de voorkant alleen of juist niet? Het zijn allemaal vragen waarmee wij jou gaan helpen. Daarna gaan we met het ontwerp aan de slag en na goedkeuring van het ontwerp kan de drukkerij zijn werk gaan doen. Alles wat jij dan nog moet doen is de kleding aantrekken.

  Wij werken met verschillende gerenommeerde leveranciers die uitsluitend werken met kledingmerking die hun kwaliteit en degelijkheid ruim hebben bewezen. Er zijn duizenden mogelijkheden en combinaties mogelijk, dus er is altijd een gepaste oplossing voor jouw budget. Want herkenbare werkkleding is te belangrijk voor jouw bedrijf om het niet te doen!

 • Overtuigd?

  Ben jij net als wij net zo enthousiast om die ene juiste stap te zetten en je bedrijf vol trots aan de wereld te tonen, maar zit je nog met wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bijten echt niet en leggen je alles heel graag nog een keertje in een persoonlijk gesprek aan jou uit. Of ben jij na het lezen van deze informatie juist helemaal om en kun je geen excuus meer verzinnen om het niet te doen? Vraag dan geheel vrijblijvend onze offerte aan.

  Neem contact op of vraag hier jouw offerte aan