Bedrijfsfilm en
-fotografie

In deze tijd bepaalt beeld meer dan ooit hoe jouw boodschap overkomt. Kijk maar naar Instagram, Facebook of YouTube. Wij helpen je graag aan het juiste plaatje.

Jouw boodschap

Voor afbeeldingen van je website, brochure en al jouw andere reclame uitingen zijn meerdere opties mogelijk. Zelf afbeeldingen aanleveren is natuurlijk de makkelijkste en goedkoopste manier. Echter is onze ervaring dat zelf aangeleverd beeldmateriaal vaak niet over voldoende resolutie beschikt en meestal ook niet in de juiste verhouding staat. Hierdoor komt de boodschap dan vaak net zo goedkoop over en dat is natuurlijk niet waar jij voor wil gaan.

Stockfoto’s via een fotobank

Stockfoto’s is een van de meest gebruikte manieren om je boodschap van prachtig beeldmateriaal te voorzien. Vooral bij het ontwerpen van websites, brochures of advertenties maken we veel gebruik van stockfoto’s. Stockfoto’s zijn professionele foto’s, gemaakt door vakfotografen, die door middel van de aankoop van een licentie voor iedereen aan te schaffen zijn. 123RF.com is zo’n stockfotobank waarvan wij met grote regelmaat gebruik van maken.

Fotograaf en cameraman op locatie

Een nog sprekender en breed inzetbaar middel is een bedrijfsfilm. In slechts enkele minuten beeld toon je de klant heel je boodschap, bedrijfsuiting en vakkennis. Voor het verzamelen van videomateriaal komt een cameraman filmen op locatie nadat we in een intakegesprek een script hebben gemaakt met wat jij in de video wil uitdragen. Eenmaal al het videomateriaal is opgenomen, monteren wij de film met professionele editingsoftware. We voorzien de video van titels, ondertiteling, spraak en achtergrondmuziek. Alles afhankelijk van wat jouw opdracht nodig heeft.

Natuurlijk kunnen we al deze opties ook met elkaar combineren. Wij adviseren je heel graag in wat er allemaal mogelijk is.

Voordelen van fotografie bij Visual4All

R

Direct het juiste beeldmateriaal

R

Foto- en videobewerking in eigen beheer

R

De juiste vakmensen voor jouw opdracht

R

Beeldmateriaal direct te verwerken

R

Geen verborgen gebruiksrechten

Eigen beelden

Bedrijfsfotografie

Om jouw boodschap, online of op papier, nog meer jouw eigen identiteit mee te geven is een bedrijfsfotoreportage een aanrader. Foto’s van jou en je onderneming geven de bezoekers van je website een veel beter idee van jouw bedrijf dan ‘algemeen beeldmateriaal’.

Visual4All biedt ZZP-ers en MKB-ers nu ook de mogelijkheid om net als de multinationals een website te vervolledigen met professioneel gemaakte afbeeldingen van hun eigen bedrijf en werkzaamheden.

Afhankelijk van het samengestelde pakket wordt een grote of kleine fotoreportage op locatie gemaakt. We bewerken waar nodig de foto’s met onze professionele software zodat ze precies op maat zijn en de juiste atmosfeer weergeven voor de boodschap. Zelfs foto-opnames vanuit de lucht gemaakt met een drone en productfotografie behoren tot de mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie. Dan bekijken we samen eens kijken hoe we jouw website en foldermaterialen echt van jou kunnen maken.

Bedrijfsfilm

Je bedrijf tekstueel overbrengen is soms best lastig. Zelfs ondersteund met fotomateriaal vertel je soms nog steeds moeilijk wat je doet en waarom jij daar zo goed in bent. Met een bedrijfsvideo maak je niet alleen indruk bij de kijker, jouw verhaal wordt ook nog eens veel beter onthouden.

Een goede video van jouw onderneming vertelt het hele verhaal met mooie bewegende beelden en bijpassende geluidsondersteuning. Je kunt een bedrijfsvideo niet alleen inzetten als invulling van je website, maar ook gebruiken als ondersteunende toelichting op beurzen. Plaats het op je YouTube kanaal of Facebookpagina en deel je boodschap als een echte professional.

Een mooie bedrijfsvideo zal jouw imago versterken en je bezoekers boeien. Het maken van een bedrijfsfilm is een heel proces maar hoeft daarom niet tot astronomische bedragen te leiden. Wij beschikken over de materialen en professionele software waarmee we al voor een zeer bescheiden bedrag jou kunnen voorzien van een mooie bedrijfsfilm. Zelfs luchtopnames met een drone zijn mogelijk. Neem contact met ons op en ontdek hoe uitgebreid de mogelijkheden zijn.

Toelichting op onze pakketten

De intakegesprekken vinden plaats op een door jou uitgekozen locatie op een door jou aangegeven tijdstip mits dit plausibel is. Instructies mogen uiteraard ook telefonisch doorgegeven worden.

Voor bezoeken op locaties buiten een straal van 25 km van Schijf zijn wij genoodzaakt een kilometervergoeding te rekenen van € 0,40 per km. Deze kosten vallen buiten het pakket.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De prijzen voor stockfoto’s en -video’s worden bepaald door de leverancier en kunnen dus fluctueren.

De prijzen van een vakfotograaf of – cameraman is afhankelijk van de opdracht en pas vast te stellen na budgetbepaling.

 

Ons beter leren kennen?
wanneer spreken we af?

We geloven graag dat je toch nog vragen hebt en een persoonlijk gesprek jou nog meer inzicht kan geven. Geef ons je gegevens door, dan spreken we een keer af.

Pin It on Pinterest