• Administratiekantoor Hartmans

  • Een van de leukste dingen van dit vak is wanneer je jonge, enthousiaste starters mag ontmoeten en ze op het juiste marketingspoor kunt zetten. Zo was dit ook het geval bij Samantha Hartmans die haar bedrijf Hartmans Administratie direct na het behalen van haar diploma liet registreren bij de Kamer van Koophandel. Zij werd door haar vader, die net als haar broer al geruime tijd klant bij ons is,  geadviseerd om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om haar bedrijf ook meteen goed en zichtbaar te profileren in de markt. 

    Na een uitgebreid gratis intakegesprek bij haar thuis gaven wij Samantha het advies om zich als administrateur zich wel modern en fris wilde presenteren. De administratieve bedrijfstak heeft (vaak onterecht) toch een wat stoffig imago en wij vonden dit helemaal niet bij haar passen. Een jonge ondernemer met frisse ideeën heeft een dito logo en huisstijl nodig en daar hebben we dan ook voor gezorgd. Hoewel een website budgetief er (nog) niet inzat, hebben we Samantha er toch van kunnen overtuigen dat het erg belangrijk is om ook online gevonden te kunnen worden en dat een online vindplaats ook met minimale middelen en zeer beperkt budget er toch heel professioneel uit kan zien. Daarom is gekozen voor een one-page website waarop Administratiekantoor Hartmans helder, fris en modern gepresenteerd wordt. De website is voorzien van alle hoogstnoodzakelijke informatie voor potentiële klanten om contact te zoeken met Samantha als administrateur.

    Ben jij net als Samantha ook net klaar met je opleiding en heb je je eigen bedrijf opgestart? Neem dan contact met ons op en wij laten je zien dat ook jouw bedrijf net zo professioneel gepresenteerd kan worden met minimale middelen.